reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tętno w 6 tygodniu

Hej, ja dzisiaj mały update. Byłam prywatnie u ginekologa, według aplikacji 7t2d. Lekarz stwierdził, że wychodzi 6t2d. Zarodek w zeszły czwartek 5mm, a dzisiaj 5.9mm i twierdzi, że to w porządku... Serce bije nieregularnie, więc dostałam duphaston na 10 dni, zbadać beta HCG i potem kontrola... czy któraś to brała może?i czy to może pomóc na rozwój zarodka?
Świetna wiadomość! 😍 dużo zdrówka dla Was! Kiedy następna wizyta?

reklama
Oj kochana tak mi przykro ☹️ Pamiętaj ze nie jesteś sama! Wiemy doskonale co czujesz … Pisz kiedy tylko będziesz nas potrzebować Nie przezywaj tego w samotności! I pamiętaj ze kiedyś wszystkie będziemy jeszcze mamami a te maleństwa będą tak strasznie przez nas kochane bo tak strasznie wyczekiwane ♥️

Oj kochana tak mi przykro ☹️ Pamiętaj ze nie jesteś sama! Wiemy doskonale co czujesz … Pisz kiedy tylko będziesz nas potrzebować Nie przezywaj tego w samotności! I pamiętaj ze kiedyś wszystkie będziemy jeszcze mamami a te maleństwa będą tak strasznie przez nas kochane bo tak strasznie wyczekiwane ♥️
Dziękuję bardzo za słowa wsparcia! Wiem, że nie mogłam mu pomóc. Mam nadzieję, że poronienie pójdzie sprawnie i bez komplikacji ..

Dziękuję bardzo za słowa wsparcia! Wiem, że nie mogłam mu pomóc. Mam nadzieję, że poronienie pójdzie sprawnie i bez komplikacji ..
Na pewno a ja Ci życzę żebyś doszła do siebie szybciutko i mogła znów próbować 😘 Każde maleństwo które straciłyśmy pozostanie głęboko w naszym sercu ale najważniejsze by po okresie żałoby podnieść i nigdy nie poddawać bo na każdego przyjdzie czas. 😘

Hej dziewczyny, dzisiaj była nagła wizyta u ginekologa, potwierdzenie ustania bicia serca .. :( czułam tak, za długo to serce wolno biło ...
Bardzo mi przykro Kochana, jakbyś potrzebowała porozmawiać to śmiało pisz.
Pamiętaj, że każde emocje, które w Tobie siedzą masz prawo je czuć i masz prawo je z siebie wyrzucić, jeśli tylko chcesz.

Bardzo mi przykro Kochana, jakbyś potrzebowała porozmawiać to śmiało pisz.
Pamiętaj, że każde emocje, które w Tobie siedzą masz prawo je czuć i masz prawo je z siebie wyrzucić, jeśli tylko chcesz.
Wielkie dzięki 🥰 Ronie w domu, mąż dba o mnie i sprawdza czy dobrze się czuje. To jest trudny czas, nie spodziewałam się takiego obrotu spraw :(

Wielkie dzięki 🥰 Ronie w domu, mąż dba o mnie i sprawdza czy dobrze się czuje. To jest trudny czas, nie spodziewałam się takiego obrotu spraw :(
Wiem dokładnie co czujesz i jest mi bardzo przykro, że czasami trzeba przechodzić przez coś takiego 😞

Daj znać jak się będziesz czuła na dniach 😘

reklama
Do góry