reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tętno w 6 tygodniu

reklama
U mnie też nie było dużo, byłam zdziwiona. Ból taki jak na mocniejszy okres.
Jak się czujesz?
Czesc :) czuję się już dobrze, jutro mam wizytę kontrolna u ginekologa czy dobrze idzie oczyszczanie. Bałam się pójścia do szpitala, więc postanowiłam ronić w domu. Bolało jak na mocniejszy okres, wczoraj wypadło dużo skrzepów krwi i dzisiaj już tylko krew. Czy miałaś łyżeczkowanie? Tego obawiam się jednak najbardziej ...

Czesc :) czuję się już dobrze, jutro mam wizytę kontrolna u ginekologa czy dobrze idzie oczyszczanie. Bałam się pójścia do szpitala, więc postanowiłam ronić w domu. Bolało jak na mocniejszy okres, wczoraj wypadło dużo skrzepów krwi i dzisiaj już tylko krew. Czy miałaś łyżeczkowanie? Tego obawiam się jednak najbardziej ...
łyżeczkowanie nie takie straszne, czasem koniecznie. Jestem po dwóch obumraciach, jedno poronienie na farmakologii dopochowej i udało się oczyścić, w szpitalu zatem byłam jeden dzień i noc i większość wtedy wyleciało, ilości ogromne. Po usg i stwierdzeniu ze resztek jest mniej niż 1 cm mogłam wyjsc do domu i tam reszta już. A przy drugim mimo farmakologii dużej nic i zabieg był konieczny, a ze dlugo próbowano farmakologia i wogole historia jest długa to już w ostatnim momencie zabieg był bo wszystko już było zapalne. Pamietaj ze to co obumiera robi się wkoncu stare, gnijące wiec jeśli będzie konieczność zabiegu to się nie bój. Jest krotki w znieczuleniu ogólnym. Po zabiegu jeszcze trochę się plami ale nie dużo bo już jesteś oczyszczona, w samoistnym znacznie dluzej.

Tak, miałam. Byłam też we wtorek na kontroli u gina, to wszystko ładnie, bez torbieli itp

łyżeczkowanie nie takie straszne, czasem koniecznie. Jestem po dwóch obumraciach, jedno poronienie na farmakologii dopochowej i udało się oczyścić, w szpitalu zatem byłam jeden dzień i noc i większość wtedy wyleciało, ilości ogromne. Po usg i stwierdzeniu ze resztek jest mniej niż 1 cm mogłam wyjsc do domu i tam reszta już. A przy drugim mimo farmakologii dużej nic i zabieg był konieczny, a ze dlugo próbowano farmakologia i wogole historia jest długa to już w ostatnim momencie zabieg był bo wszystko już było zapalne. Pamietaj ze to co obumiera robi się wkoncu stare, gnijące wiec jeśli będzie konieczność zabiegu to się nie bój. Jest krotki w znieczuleniu ogólnym. Po zabiegu jeszcze trochę się plami ale nie dużo bo już jesteś oczyszczona, w samoistnym znacznie dluzej.
Otóż to! ☺️

reklama
tez dobrze ale nie zwlekaj z genetykiem bo zrobią dużo więcej badań. Z racji poronienia możesz się starać dostać skierowanie na cito.
Spróbuje w mojej przychodni, żeby dostać skierowanie, ale pewnie i tak skończę na prywatnej wizycie jak widzę jak to wszystko się odbywa 😬

Do góry