reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy

Udzielaj się ale z szacunkiem a nie naburmuszona i chamska jesteś! Ja nie mam Cie za co przepraszać tylko już Cie tu sporo osób zna z chamstwa! Blokuję Cie i dowidzenia
Mam to szeroko i głęboko w dupie kto co o mnie myśli. Traktuje ludzi tak jak oni traktują mnie. Za chamstwo nie będę się odpłacać dobrocią. I nigdzie nie napisałam że ty masz mnie przepraszać. Szkoła podstawowa się kłania i czytanie ze zrozumieniem.

reklama
Stop dziewczyny. Wkurzyla mnue odpowiedź Mloda 1994, ale jasne jestem w stanie zrozumiec, ze ktos moze miec mnie za wariatke, ja siebie po tym testowaniu tez tak odbieram..za to wytłumaczyłaś sie, ze nie zwrocilas uwahi na bete wiec tez rozumiem :) Nie klocic sie o jakies moje testy czy bete. Tak dla rozluznienia, zrobilam ostatni juz calkiek inny test i prosze.

Jutro powotrze bede, a wy po orostu kciuki trzymajcie i bez klotni. Wszytskim dziekuje i dam znac ❤️

Załączniki

• Screenshot_20200715_155122.jpg
    Screenshot_20200715_155122.jpg
    182,6 KB · Wyświetleń: 82
Jak byłam u ginekologa miałam plamienia i powiedział, że to jeszcze nie @, ale jak wróciłam do domu to mam już więcej @, wiec juz się zaczęła...
Rozumiem szkoda ale nie martw sie, ewentualnie poczekaj jeszcze moze nie jest tak zle przy moje znajome mialy niby okresy, plamienia napocztku ciazy jesli sie nie rozkreci to lec na betę i będzie pewność 😊

Stop dziewczyny. Wkurzyla mnue odpowiedź Mloda 1994, ale jasne jestem w stanie zrozumiec, ze ktos moze miec mnie za wariatke, ja siebie po tym testowaniu tez tak odbieram..za to wytłumaczyłaś sie, ze nie zwrocilas uwahi na bete wiec tez rozumiem :) Nie klocic sie o jakies moje testy czy bete. Tak dla rozluznienia, zrobilam ostatni juz calkiek inny test i prosze.
Nie dziwię się że cię wkurzyła. Bo test twój mi wyskoczył a beta później widziałam ja ale nie zwróciłam uwagi na nick [emoji85] jeszcze raz przepraszam.

Nie jesteś wariatka. Też bym się zastanawiała ze test jest taki ładny a beta poniżej 5 powiem szczerze że nadal mi się nie chce w to wierzyć żeby tak bezszczelnie cię test oszukał. To jest nie prawdopodobne.

Jutro powotrze bede, a wy po orostu kciuki trzymajcie i bez klotni. Wszytskim dziekuje i dam znac [emoji3590]
To jest twój kolejny test? Kiedy go robiłaś? Teraz? Też jest ładna widoczna kreska a te testy mają czułość 25 więc pomyłka musi być w labo. Nie ma innego wyjścia chyba.

Trzymam mocno kciuki żeby się wyjaśniło w tą pozytywna stronę dla ciebie oczywiście.

Byłam dzisiaj właśnie na becie, testy ciążowe negatywne , chociaż ginekolog mówił, że to nie wygląda na ciąże, no nic jak się nie uda to następny cykl, dostałam proszki i mam brać w 5 dc , może tym razem się uda. Założę wtedy nowy temat [emoji4][emoji4]
Rozumiem szkoda ale nie martw sie, ewentualnie poczekaj jeszcze moze nie jest tak zle przy moje znajome mialy niby okresy, plamienia napocztku ciazy jesli sie nie rozkreci to lec na betę i będzie pewność [emoji4]

Byłam dzisiaj właśnie na becie, testy ciążowe negatywne , chociaż ginekolog mówił, że to nie wygląda na ciąże, no nic jak się nie uda to następny cykl, dostałam proszki i mam brać w 5 dc , może tym razem się uda. Założę wtedy nowy temat [emoji4][emoji4]
Daj znac jak wyszla beta :) trzymam kciuki rowniez zeby sie jak najszybciej udalo:) szkoda ze kobiety ktore pragnal dziecka musza czekac na cud a takie które nie chca wyrzucaja dzieci na śmietnik lub pala w piecu :((

reklama
Do góry