reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy...

reklama
Oby tak bylo 🤗 kurde mam tak mieszane uczucia 🙈 a najgorsze jest to,ze objawy mam na typowa miesiaczke 🙈 w poprzednich ciazach nic mi nie bylo i nawet nie zwracalam tak uwagi,ze @ nie mam- dopiero jak minelo 6 tygodni to robilam test, bez niego ani bym nie wiedziala,ze w ciazy jestem 🙈
No jutro już będzie wisdomo:)

reklama
Osz to tak jak moja prawie że:)
Teraz 30 skończy 11miesiecy, a starsza ma 7lat:)

Szybko się zdecydowaliście na 3, ja jeszcze napewno nie :)
O ile kiedyś wogole :)
Jak starsza zareagowala na mlodsza corcie po urodzeniu? Nie byla zazdrosna?
Ja zawsze chcialam miec 2, ale chlopca i dziewczynke😁 to ze trafily sie 2 dziewczynki, to postanowilismy,ze do 3 razy sztuka i moze trafi sie synus 😁 no ale z biegiem czasu stwierdzilismy,ze nie wazne czy chlopiec czy dziewczynka, aby bylo zdrowe i zeby sie udalo :) a szybko, bo nie chce zbyt duzej roznicy wieku- chcialabym odchowac i na starosc miec spokoj 😁😁 jeszcze mam swoje plany,ktore chcialabym realizowac po odchowaniu dzieciaczkow hihi

Do góry