Chyba strasznie dużo tych testów zrobiłaś co?Jak tylko wstane to mam jeszcze jeden test clear blue
A wynik mowili,ze w poludnie lub popoludniu
reklama
Madzia04071990
Fanka BB :)
Jak tylko zrobie test,cykne foto,zaprowadze corke do przedszkola i wstawie napewno poraz setny dzis to mnie tak lewy jajnik boli,ze czasem mam wrazenie,ze testy sie na mnie uwziely a @ jest tuz tuzTo czekam rano na foto
k.karolina
Ile Ty tych testów zrobiłas e tym cykluJak tylko zrobie test,cykne foto,zaprowadze corke do przedszkola i wstawie napewno poraz setny dzis to mnie tak lewy jajnik boli,ze czasem mam wrazenie,ze testy sie na mnie uwziely a @ jest tuz tuz
Madzia04071990
Mysle,ze sporo przez ten caly okres przed @ i teraz nawet mezowi sie nie przyznaje, bo by mnie zjadl, a i tak by nie zrozumialChyba strasznie dużo tych testów zrobiłaś co?
Madzia04071990
Nie potrafie zliczycIle Ty tych testów zrobiłas e tym cyklu
A maz wie tylko o kilku i tak by nie zrozumial
k.karolina
No jasne, że by nie zrozumiałNie potrafie zliczyc
A maz wie tylko o kilku i tak by nie zrozumial
Pokażesz mu betę to wtedy zrozumie
Madzia04071990
Nawet beta nic tu nie daNo jasne, że by nie zrozumiał
Pokażesz mu betę to wtedy zrozumie
Jesli naprawde jestem w ciazy to tylko zdjecie USG bedzie wazne
k.karolina
Mój jak ten blady zobaczył, to tak patrzył, patrzył. .. i mówi idź do laboratorium.Nawet beta nic tu nie da
Jesli naprawde jestem w ciazy to tylko zdjecie USG bedzie wazne
Później dzwoniły do mnie pielęgniarki, że beta wynosi (teraz już dokładnie nie pamiętam) 46/48. Dzwonię do niego, a On to co to znaczy ?
Ja mówię, że w ciąży... To chyba dopiero załapał
Madzia04071990
Mój jak ten blady zobaczył, to tak patrzył, patrzył. .. i mówi idź do laboratorium.
Później dzwoniły do mnie pielęgniarki, że beta wynosi (teraz już dokładnie nie pamiętam) 46/48. Dzwonię do niego, a On to co to znaczy ?
reklama
Madzia04071990
No co sie dziwisz, to tylko facet to samo jest z moim mezem,dlatego nie musi wiedziec o sprawach,ktorych i tak nie zrozumieMój jak ten blady zobaczył, to tak patrzył, patrzył. .. i mówi idź do laboratorium.
Podziel się: