k.karolina
Fanka BB :)
Poczuje jak będzie kopaćNo co sie dziwisz, to tylko facet to samo jest z moim mezem,dlatego nie musi wiedziec o sprawach,ktorych i tak nie zrozumie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczuje jak będzie kopaćNo co sie dziwisz, to tylko facet to samo jest z moim mezem,dlatego nie musi wiedziec o sprawach,ktorych i tak nie zrozumie
Oby tak bylo kurde mam tak mieszane uczucia a najgorsze jest to,ze objawy mam na typowa miesiaczke w poprzednich ciazach nic mi nie bylo i nawet nie zwracalam tak uwagi,ze @ nie mam- dopiero jak minelo 6 tygodni to robilam test, bez niego ani bym nie wiedziala,ze w ciazy jestemPoczuje jak będzie kopać
No jutro już będzie wisdomoOby tak bylo kurde mam tak mieszane uczucia a najgorsze jest to,ze objawy mam na typowa miesiaczke w poprzednich ciazach nic mi nie bylo i nawet nie zwracalam tak uwagi,ze @ nie mam- dopiero jak minelo 6 tygodni to robilam test, bez niego ani bym nie wiedziala,ze w ciazy jestem
Juz by mogla skonczyc sie ta nocNo jutro już będzie wisdomo
Idź spać szybciej minieJuz by mogla skonczyc sie ta noc
Nie moge czekam na meza az z pracy wroci i jeszcze czeka mnie karmienie malejIdź spać szybciej minie
To ile ma najmłodsza córka?Nie moge czekam na meza az z pracy wroci i jeszcze czeka mnie karmienie malej
10 miesiecy, a druga 3 latkaTo ile ma najmłodsza córka?
Osz to tak jak moja prawie że10 miesiecy, a druga 3 latka
Jak starsza zareagowala na mlodsza corcie po urodzeniu? Nie byla zazdrosna?Osz to tak jak moja prawie że
Teraz 30 skończy 11miesiecy, a starsza ma 7lat
Szybko się zdecydowaliście na 3, ja jeszcze napewno nie
O ile kiedyś wogole