Madzia04071990
Fanka BB :)
Wole zaczekac do jutra, bo od tych testow juz mi sie w glowie zaczyna psucNo ciąża jak nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wole zaczekac do jutra, bo od tych testow juz mi sie w glowie zaczyna psucNo ciąża jak nic
Narazie lepiej sie wstrzymac, dopoki bety nie bedzie ja juz zglupialam przez te testy i chyba zadnemu juz nie ufamCiąża, można po cichu chyba gratulować
Nie no daj spokój, ja miałam ledwo widoczny, a tutaj to już chyba pewniak.ale czekamy do jutra, chyba jestem ciekawa prawie jak TyNarazie lepiej sie wstrzymac, dopoki bety nie bedzie ja juz zglupialam przez te testy i chyba zadnemu juz nie ufam
Moje wszystkie tez byly prawie wszystkie widoczne wrecz napisze,ze duzo dziewczyn napisalo,ze negatywne ehhhh... a ten odrazu pokazal druga kreske, nie musialam czekac za dlugoNie no daj spokój, ja miałam ledwo widoczny, a tutaj to już chyba pewniak.ale czekamy do jutra, chyba jestem ciekawa prawie jak Ty
Jednak cieszyc sie albo plakac bede dopiero jak otrzymam wynik chyba przestaje ufac tym testomNie no daj spokój, ja miałam ledwo widoczny, a tutaj to już chyba pewniak.ale czekamy do jutra, chyba jestem ciekawa prawie jak Ty
No dokładnie jestem ciekawa tej bety. A będziesz powtarzać przyrost w ciągu 48h?Jednak cieszyc sie albo plakac bede dopiero jak otrzymam wynik chyba przestaje ufac tym testom
Ja juz sie doczekac nie moge, niby testy roznie wychodza,a gdzies w srodku czuje,ze sie rozczarujeNo dokładnie jestem ciekawa tej bety. A będziesz powtarzać przyrost w ciągu 48h?
A o której jutro masz wynik?Ja juz sie doczekac nie moge, niby testy roznie wychodza,a gdzies w srodku czuje,ze sie rozczaruje
Jesli bedzie pozytywna beta to napewno powtorze w czwartek lub piatek.
Jak tylko wstane to mam jeszcze jeden test clear blueA o której jutro masz wynik?
Robisz jutro rano jeszcze sikańca jakiegoś?
To czekam rano na fotoJak tylko wstane to mam jeszcze jeden test clear blue
A wynik mowili,ze w poludnie lub popoludniu