reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy...

reklama
Nie prawda. Ja byłam 29 marca w 4+4 i była blada kreska że na zdjęciach też nie było widać dopiero jak przyciemniłam zdjęcie. Straciłam ta ciąże i też usunęłam zdjęcia tych testów i nie mam jak ich wstawić. Gdzieś na wątku napewno są bo wstawiałam.
Nie ma co gdybac, musze zaczekac 😔 robic testow codziennie juz nie bede,bo zbankrutuje na nie w koncu 😂😅 moze lekarz da laskawie skierowanie na bete, a jak nie to powtorze za kilka dni, bo wyczytalam, ze dopiero po 48-72h beta sie podwaja...ale dzis strasznie szczypia mnie sutki 🙈 bol podbrzusza sie utrzymuje, nie caly czas, ale daje o sobie znak- wiec albo wczesna ciaza,albo @ tuz tuz 😧
Szkoda,ze nie mam porownania, bo we wczesniejszych ciazach nie myslalam o tym az tyle, nie pilnowalam niczego dowiadywalam sie zawsze w 6 tygodniu bo spoznil sie okres,zadnych poza tym objawow tylko test pozytywny🙈 a tym razem bardzo bym chciala trzeciego malucha- najlepiej synka i dlatego zaczynam wariowac, bo wszystko planuje z mezem 🙈

Nie ma co gdybac, musze zaczekac 😔 robic testow codziennie juz nie bede,bo zbankrutuje na nie w koncu 😂😅 moze lekarz da laskawie skierowanie na bete, a jak nie to powtorze za kilka dni, bo wyczytalam, ze dopiero po 48-72h beta sie podwaja...ale dzis strasznie szczypia mnie sutki 🙈 bol podbrzusza sie utrzymuje, nie caly czas, ale daje o sobie znak- wiec albo wczesna ciaza,albo @ tuz tuz 😧
Szkoda,ze nie mam porownania, bo we wczesniejszych ciazach nie myslalam o tym az tyle, nie pilnowalam niczego dowiadywalam sie zawsze w 6 tygodniu bo spoznil sie okres,zadnych poza tym objawow tylko test pozytywny🙈 a tym razem bardzo bym chciala trzeciego malucha- najlepiej synka i dlatego zaczynam wariowac, bo wszystko planuje z mezem 🙈
wierzę, mam podobnie

Nie ma co gdybac, musze zaczekac [emoji17] robic testow codziennie juz nie bede,bo zbankrutuje na nie w koncu [emoji23][emoji28] moze lekarz da laskawie skierowanie na bete, a jak nie to powtorze za kilka dni, bo wyczytalam, ze dopiero po 48-72h beta sie podwaja...ale dzis strasznie szczypia mnie sutki [emoji85] bol podbrzusza sie utrzymuje, nie caly czas, ale daje o sobie znak- wiec albo wczesna ciaza,albo @ tuz tuz [emoji47]
Szkoda,ze nie mam porownania, bo we wczesniejszych ciazach nie myslalam o tym az tyle, nie pilnowalam niczego dowiadywalam sie zawsze w 6 tygodniu bo spoznil sie okres,zadnych poza tym objawow tylko test pozytywny[emoji85] a tym razem bardzo bym chciala trzeciego malucha- najlepiej synka i dlatego zaczynam wariowac, bo wszystko planuje z mezem [emoji85]
Psychika też dużo robi. Nie zle figle potrafi nam sprawić nasz organizm i głowa. Jak ma być ciąża to napewno będzie spokojnie. Nie ma co się nakręcać. A skąd jesteś ze na betę musisz mieć skierowanie od gin? Pewnie z de?

no to nieźle, czyli różnie u każdego to wygląda..
Tak samo jak słyszę że test musi wyjść pozytywny np 3 dni po terminie miesiączki albo w terminie miesiączki test już jest wiarygodny. To jest nie prawda bo mi test przy 3 ciąży wogule nie wyszedł a byłam w ciąży i dowiedziałam się o niej w 10tc bo co miesiąc krwawiłam w terminie @i gdyby nie kontrolna cytologia u gin to bym nie wiedziała że jestem w ciąży a testy robiłam bo moja siostra też w pierwszej ciąży krwawiła w terminie @ aż do 16tc i też dopiero wtedy się dowiedziała o ciąży.

W zeszłym roku miałam ciąże bezzarodkowa robiłam różne 4 testy każdy negatywny a poszłam do gin i okazało się że 9tc pęcherzyk ciążowy 25mm. U każdej to jest sprawa indywidualna i to że jednej test pokaże 6 dni przed terminem miesiączki nie oznacza że drugiej tak samo wyjdzie

Tak samo jak słyszę że test musi wyjść pozytywny np 3 dni po terminie miesiączki albo w terminie miesiączki test już jest wiarygodny. To jest nie prawda bo mi test przy 3 ciąży wogule nie wyszedł a byłam w ciąży i dowiedziałam się o niej w 10tc bo co miesiąc krwawiłam w terminie @i gdyby nie kontrolna cytologia u gin to bym nie wiedziała że jestem w ciąży a testy robiłam bo moja siostra też w pierwszej ciąży krwawiła w terminie @ aż do 16tc i też dopiero wtedy się dowiedziała o ciąży.

W zeszłym roku miałam ciąże bezzarodkowa robiłam różne 4 testy każdy negatywny a poszłam do gin i okazało się że 9tc pęcherzyk ciążowy 25mm. U każdej to jest sprawa indywidualna i to że jednej test pokaże 6 dni przed terminem miesiączki nie oznacza że drugiej tak samo wyjdzie
No niezle, mi się okres 3 dni spoznia :( eh

Psychika też dużo robi. Nie zle figle potrafi nam sprawić nasz organizm i głowa. Jak ma być ciąża to napewno będzie spokojnie. Nie ma co się nakręcać. A skąd jesteś ze na betę musisz mieć skierowanie od gin? Pewnie z de?
Oj robi,robi 🙈🙈🙈 z dnia na dzien trace nadzieje😔 ale mam 44 dc i zastanawiam sie przez to dlaczego @ brak 🙈 W niemczech nie mialam problemow z ginekologiem,za to w Holandii mam wielkie 🙈 o wszystko trzeba sie prosic 😔

reklama
Do góry