reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy...

reklama
A nie masz możliwości zrobić bete?? Choćby dziś jechać i zrobić?? Bo tak to można zachodzić w głowę, co się dzieje
Z moich obliczen wynika,ze jesli owulacja byla 29 maja to moglby to byc dopiero 3 t i 2 d, jesli natomiast owulacja byla 5 czerwca to dopier 2 t i 2 dzien, byc moze za wczesnie na test stad te cienie, albo przyczyna jest cos innego. Zrobie za kilka dni kolejny test jesli kreski sie nie pojawia, to bede miala pewnosc,ze to nie ciaza- do tego czasu mysle,ze powinno juz byc widac. Chyba,ze szybciej otrzymam skierowanie na bete- w co watpie, bo tu ciezko o takie rzeczy 🙈 do 12 tygodnia ciazy nie uwazaja za ciaze stad utrudnienia we wszystkim 😕😔

Z moich obliczen wynika,ze jesli owulacja byla 29 maja to moglby to byc dopiero 3 t i 2 d, jesli natomiast owulacja byla 5 czerwca to dopier 2 t i 2 dzien, byc moze za wczesnie na test stad te cienie, albo przyczyna jest cos innego. Zrobie za kilka dni kolejny test jesli kreski sie nie pojawia, to bede miala pewnosc,ze to nie ciaza- do tego czasu mysle,ze powinno juz byc widac. Chyba,ze szybciej otrzymam skierowanie na bete- w co watpie, bo tu ciezko o takie rzeczy 🙈 do 12 tygodnia ciazy nie uwazaja za ciaze stad utrudnienia we wszystkim 😕😔
Jak długie masz cykle ? Że taka rozbieżność, między domniemana owulacja? I który masz dc?

Madzia04071990
Myślę, że gdybyś owulację miała 5 czerwca to ciążą ma ponad 4 tygodnie a nie 2, liczy sie od 1 dnia miesiączki. I myślę, że testy pokazywałyby już wyraźną kreskę, nie cienie.

Jak długie masz cykle ? Że taka rozbieżność, między domniemana owulacja? I który masz dc?
Cykl zawsze byl od 30 do 35 dni maxymalnie, mialam nieregularne miesiaczki po porodzie od ktorego minelo 10 mc.
Owulacje podalam na podstawie kalendarzyka, ktory prowadze od lat i raczej nigdy mnie nie zawiodl- miesiaczka zawsze byla w terminie,ewentualne opoznienie to max 5 dni w jedna lub druga strone. Zrobilam drugi kalendarzyk dla porownania i pokazal,ze owulacja byla 5 czerwca- nie wiem dlaczego jeden pokazuje 29 maj a drugi 5 czerwiec 🙈 obecnie mam 44 dc 🥺😫

Madzia04071990
Myślę, że gdybyś owulację miała 5 czerwca to ciążą ma ponad 4 tygodnie a nie 2, liczy sie od 1 dnia miesiączki. I myślę, że testy pokazywałyby już wyraźną kreskę, nie cienie.
Nie prawda. Ja byłam 29 marca w 4+4 i była blada kreska że na zdjęciach też nie było widać dopiero jak przyciemniłam zdjęcie. Straciłam ta ciąże i też usunęłam zdjęcia tych testów i nie mam jak ich wstawić. Gdzieś na wątku napewno są bo wstawiałam.

Nie prawda. Ja byłam 29 marca w 4+4 i była blada kreska że na zdjęciach też nie było widać dopiero jak przyciemniłam zdjęcie. Straciłam ta ciąże i też usunęłam zdjęcia tych testów i nie mam jak ich wstawić. Gdzieś na wątku napewno są bo wstawiałam.
o to dobrze wiedzieć :) :) daje to nadzieje

Madzia04071990
Od pierwszego dnia miesiaczki,nawet jak nie wspolzylam w tym czasie? Obliczylam to od dnia wspolzycia- nie od miesiaczki, bo byla dluga od 9 maja do 22 maja , wiec nikle szanse,ze w tym czasie zaszlam w ciaze. 🙈

reklama
Do góry