Madzia04071990
Fanka BB :)
My kobiety to chyba juz zawsze bedziemy zyly w stresie czekam na informacje, czy cos sie zmienilo i 3mam mocno kciukizupełnie tak jak mi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My kobiety to chyba juz zawsze bedziemy zyly w stresie czekam na informacje, czy cos sie zmienilo i 3mam mocno kciukizupełnie tak jak mi
Dziewczyny u mnie dzis znow cien cienia ,miesiaczki brak juz nie wiem co myslec albo mi sie wydaje,ze cos widac inna firma testu za kilka dni powtorze ponownie,chociaz wydaje mi sie,ze juz powinny byc widoczne te kreski gdyby byla ciaza w poniedzialek mija 2 tygodnie od 3dniowego plamieniaJakiś cień się rzuca w oczy.
Jednak bardzo bardzo bladzioch.
Trzymam kciuki
Ile sie spoznia juz okres?Ja też czekam na okres... a tu ani ciąży ani okresu ehh jak na złość
Mimo wszystko zycze powodzenia i 3mam mocno kciuki choc wiem,ze jest to trudne chyba juz wolalabym miec @ przynajmniej wiedzialabym na czym stoje2 dni się spoznia. Jakby był to szybciej byłyby dni płodne i znow nadzieja, a tak trzeba czekać..
Wedlug kalendarzyka flo powinna byc 12 czerwca- czyli 8 dni opoznienia juz owulacja 29 maja, ale wczoraj zrobilam moj kalendarzyk dla porownania i pokazal,ze dzis miesiaczka, a owulacja byla 5 czerwca- natomiast 8,9 i 10 czerwca mialam bardzo skape plamienie widoczne tylko na papierze dlatego nie wiem co myslecja też wolałabym mieć już ehh a Ty kiedy masz miec @?
Gdybym miala mozliwosc to juz dawno bym zrobila mieszkam za granica i nie ma prywatnych badan jak w PL jak poprosilam lekarza rodzinnego o skierowanie na bete, to mi powiedzial,ze najpierw musze sie przebadac czy wogole w ciaze moge zajsc dodam,ze problemow nie mam poniewaz mam juz dwojke dzieci, a 4 ciaze przed urodzeniem dwojki poronilam z nieznanych przyczynPoszłabym i zrobiłabym betę. Mi też kilka dni testy wychodziły jako cień cienia. Wręcz mi wpierali ze coś sobie ubzdurałam. Poszłam na betę i wyszło mi z tego co pamiętam 146. No i jestem w 14 tygodniu ciąży. Nie ma co się stresować. Stres działa na dzidzie. Beta z krwi wszystko wyjaśni może to głupie ale ostatnio zrobiłam sobie test na pamiątkę i wyszły mi te ciemne krechy w końcu