reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy...

reklama
Jakiś cień się rzuca w oczy.
Jednak bardzo bardzo bladzioch.
Trzymam kciuki 👍
Dziewczyny u mnie dzis znow cien cienia ,miesiaczki brak 😟 juz nie wiem co myslec 😶😶😶 albo mi sie wydaje,ze cos widac 😫 inna firma testu 😶 za kilka dni powtorze ponownie,chociaz wydaje mi sie,ze juz powinny byc widoczne te kreski gdyby byla ciaza 😔 w poniedzialek mija 2 tygodnie od 3dniowego plamienia😪😪😪

Załączniki

• 20200620_104355.jpg
    20200620_104355.jpg
    775,3 KB · Wyświetleń: 181
Ja też czekam na okres... a tu ani ciąży ani okresu ehh jak na złość
Ile sie spoznia juz okres?
Kurcze jak czlowiek chcialby te 2 kreski to jak na zlosc nie ma ani kresek ani okresu 😔 a koniec koncow pewnie przyjdzie @ z opoznieniem i znow nici z nadziei 😫😭 Ja dzis zrobilam test, pokazala sie delikatna rozowa kreska- doslownie cien cienia(nie z porannego moczu).Polecialam szybko do sklepu po nastepne dwa testy innej firmy i wyszedl negatywny 😪 za kilka dni powtorze ten drugi, ale moja nadzieja chyba zaczyna umierac 😪😭

ja też wolałabym mieć już ehh a Ty kiedy masz miec @?
Wedlug kalendarzyka flo powinna byc 12 czerwca- czyli 8 dni opoznienia juz owulacja 29 maja, ale wczoraj zrobilam moj kalendarzyk dla porownania i pokazal,ze dzis miesiaczka, a owulacja byla 5 czerwca- natomiast 8,9 i 10 czerwca mialam bardzo skape plamienie widoczne tylko na papierze 😪 dlatego nie wiem co myslec 😭

Poszłabym i zrobiłabym betę. Mi też kilka dni testy wychodziły jako cień cienia. Wręcz mi wpierali ze coś sobie ubzdurałam. Poszłam na betę i wyszło mi z tego co pamiętam 146. No i jestem w 14 tygodniu ciąży. 😍 Nie ma co się stresować. Stres działa na dzidzie. Beta z krwi wszystko wyjaśni 🙂 może to głupie ale ostatnio zrobiłam sobie test na pamiątkę i wyszły mi te ciemne krechy w końcu 😂

reklama
Poszłabym i zrobiłabym betę. Mi też kilka dni testy wychodziły jako cień cienia. Wręcz mi wpierali ze coś sobie ubzdurałam. Poszłam na betę i wyszło mi z tego co pamiętam 146. No i jestem w 14 tygodniu ciąży. 😍 Nie ma co się stresować. Stres działa na dzidzie. Beta z krwi wszystko wyjaśni 🙂 może to głupie ale ostatnio zrobiłam sobie test na pamiątkę i wyszły mi te ciemne krechy w końcu 😂
Gdybym miala mozliwosc to juz dawno bym zrobila :( mieszkam za granica i nie ma prywatnych badan jak w PL :( jak poprosilam lekarza rodzinnego o skierowanie na bete, to mi powiedzial,ze najpierw musze sie przebadac czy wogole w ciaze moge zajsc 😫😫😫 dodam,ze problemow nie mam poniewaz mam juz dwojke dzieci, a 4 ciaze przed urodzeniem dwojki poronilam z nieznanych przyczyn 😭

Do góry