reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy...

reklama
Kiedy masz mieć okres?
Juz sama zgupialam 🙈 wedlug flo mial byc 12 czerwca- mam ten kalendarzy od zawsze- czasem byly opoznienia, ale to max 5 dni do przodu lub w tyl. Dzis zrobilam drugi kalendarzyk,zeby porownac i wyszlo,ze 20 czerwca ma byc mc 😫 chyba naprawde musze zaczekac i co ma byc to bedzie 🙈 no i wyczytalam,ze po zaplodnieniu szyjka macicy jest wysoko i zamknieta, a ja czuje,ze jest troche nizej i otwarta- wiec moze lada dzien przyjdzie @ i nici z dwoch kreseczek 😪😪😪

Juz sama zgupialam 🙈 wedlug flo mial byc 12 czerwca- mam ten kalendarzy od zawsze- czasem byly opoznienia, ale to max 5 dni do przodu lub w tyl. Dzis zrobilam drugi kalendarzyk,zeby porownac i wyszlo,ze 20 czerwca ma byc mc 😫 chyba naprawde musze zaczekac i co ma byc to bedzie 🙈 no i wyczytalam,ze po zaplodnieniu szyjka macicy jest wysoko i zamknieta, a ja czuje,ze jest troche nizej i otwarta- wiec moze lada dzien przyjdzie @ i nici z dwoch kreseczek 😪😪😪
Ja nie umiem zbadać czy otwarta czy zamknieta

Ja juz sama nie wiem :( takie mam wrazenie,ze jest troszke otwarta,nizej i twarda:( nie rob ilam tego wczesniej wiec nie mam porownania. Ale kilka dni temu byla calkowicie nisko,twraz tak jakby sie podniosla troche,nie wiem...musze odczekac w miare cierpliwie, bo zwariuje 🙈🙈🙈

Ja juz sama nie wiem :( takie mam wrazenie,ze jest troszke otwarta,nizej i twarda:( nie rob ilam tego wczesniej wiec nie mam porownania. Ale kilka dni temu byla calkowicie nisko,twraz tak jakby sie podniosla troche,nie wiem...musze odczekac w miare cierpliwie, bo zwariuje 🙈🙈🙈
Nie badajcie tej szyjki, bo nic Wam to nie da, a nabawicie się tylko jakiejś infekcji. Ja szyjkę wyczułam przy wkładaniu luteiny i była.nisko i otwarta, a już wiedziałam że jestem w ciąży, to był jakiś 28 DC. Teraz natomiast w ogóle jej nie czuje, więc musi być wysoko a jestem w 5 tygodniu i 5 dniu

Nie badajcie tej szyjki, bo nic Wam to nie da, a nabawicie się tylko jakiejś infekcji. Ja szyjkę wyczułam przy wkładaniu luteiny i była.nisko i otwarta, a już wiedziałam że jestem w ciąży, to był jakiś 28 DC. Teraz natomiast w ogóle jej nie czuje, więc musi być wysoko a jestem w 5 tygodniu i 5 dniu
Nigdy tego nie robilam,ale wszedzie pisza,zeby badac szyjke wtedy rozpozna sie kiedy owulacja,kiedy @ , a kiedy ciaza :(Pozostaje mi czekac na cud albo @😫

reklama
Do góry