Madzia04071990
Fanka BB :)
Mam nadzieje ❤❤❤nie no tu już nie ma wątpliwości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje ❤❤❤nie no tu już nie ma wątpliwości
Jeśli temperatura Ci wzrosła od jakieś dnia, tzn że owulacja wystąpiła. Jak się utrzymuje podniesiona to dobrze, zwiastuje ciaze. Dopóki nie spadnie jest gitDziewczyny, a jeszcze mam takie pytanie.
Mierze sobie temperature codziennie i zawsze byla on 36-36.9, a od jakiegos czasu mam 37-37.5 i tak sie utrzymuje, o czym to moze swiadczyc? Czytalam,ze taka temperatura utrzymuje sie tylko przy owulacji
I drugie pytanie, szyjka macicy byla nisko,bardzo wyczuwalna, a od jakiegos czasu jest wysoko i mniej wyczuwalna- i czasem mam wrazenie,ze otwarta nie umiem dokladnie sprawdzac,bo zaczelam te przygode dopiero od marca- ale strasznie mnie to zastanawia
No wlasnie juz jakies 3 tygodnie jest powyzej 37 stopni i tak sie utrzymuje do dzis Przed ta temperatura byla ona miedzy 36-36.9. Sprawdzam codziennie o tej samej godzinie, czyli o 6 i zawsze rano, czasem dodatkowo sprawdzam na wieczor kolo 20 i nic sie nie zmienia- caly czas powyzej 37 stopni.Jeśli temperatura Ci wzrosła od jakieś dnia, tzn że owulacja wystąpiła. Jak się utrzymuje podniesiona to dobrze, zwiastuje ciaze. Dopóki nie spadnie jest git
Tylko mierzysz zawsze rano?
W tym samym miejscu?
I od kiedy masz wyższa? Ile dni?
Szyjka jak jest wysoko to dobrze, ale też trzeba sprawdzać zawsze o tej samej porze
Musi być zamknieta. Jednak jak już rodziłam, to syzka też się zmienia.
Teraz już odpuść sobie badania szyjki, lepiej czekaj na wynik w cierpliwości
Nie wiem czy można kontynuować, czy nie. Mi lekarz u którego się starałam, że po lepiej już nie dotykać. Lekarz i tak Cię bada, a jest wzmożona możliwość infekcji no i jak coś tam się kluje to niech się mocno tam trzymmaNo wlasnie juz jakies 3 tygodnie jest powyzej 37 stopni i tak sie utrzymuje do dzis Przed ta temperatura byla ona miedzy 36-36.9. Sprawdzam codziennie o tej samej godzinie, czyli o 6 i zawsze rano, czasem dodatkowo sprawdzam na wieczor kolo 20 i nic sie nie zmienia- caly czas powyzej 37 stopni.
Szyjke sprawdzam tez codziennie o tej samej godzinie i od kilkunastu dni zauwazylam,ze sie uniosla i jest wyczuwalna,ale nie tak jak wczesniej. Wczesniej mialam wrazenie,ze zaraz wyjdzie na zewnatrz
Jednak mam wrazenie,ze jest otwarta- a moze mi sie tylko wydaje
Czyli jak juz jestem w ciazy to nie powinnam kontunuowac tego?
Aaa rozumiem, to juz wiecej nie bede nic dotykacNie wiem czy można kontynuować, czy nie. Mi lekarz u którego się starałam, że po lepiej już nie dotykać. Lekarz i tak Cię bada, a jest wzmożona możliwość infekcji no i jak coś tam się kluje to niech się mocno tam trzymma
Wyniki już są?
Dziekuje tez mysle,ze skoro rosnie to bedzie w porzadkuBardzo dobrze . Gratulacje. Ja idę w sobotę za tydzień sprawdzić ile ich tam jest. Mam nadzieję że jedno
Niestety ale po długim czasie mi test przekłamał , zrobiłam w południe , nie było nic a wieczorem zobaczyłam druga kreskę myślałam ze zwariuje , ciąży brakJutro powtorze chyba codziennie bede powtarzac ten byl z wieczora,wiec pewnosci nie ma czy po czasie moze sie pojawic kreska mimo braku ciazy? Czy nie powinna sie wogole pojawic?
Dziekuje