reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy...

Madzia trzymam kciuki za Ciebie mocno, trzeba wierzyć, beta może jeszcze mocno wystrzelić, spokojnie, na początku to są małe wartości najpierw 2 potem 4 następnie 8 potem 16 to już jest zobacz ile dni jak co dwa dni by miała się podwajac. Musisz teraz być cierpliwa i nie robić już testów najlepiej tylko czekac
Nie chce juz [emoji17] juz wystarczy mi stresu, zobacze bete w czwartek [emoji25]

reklama
Madzia trzymam kciuki za Ciebie mocno, trzeba wierzyć, beta może jeszcze mocno wystrzelić, spokojnie, na początku to są małe wartości najpierw 2 potem 4 następnie 8 potem 16 to już jest zobacz ile dni jak co dwa dni by miała się podwajac. Musisz teraz być cierpliwa i nie robić już testów najlepiej tylko czekac
Testow juz nie bede robic, bo przez to do glowy dostaje bardziej. Poczekam do czwartku- co ma byc to bedzie 😪😪😪
Otrzymalam recepte na PL leki- mam nadzieje,ze mi pomoga.

Dzisiejszy test wyglada tak 🥰
jednak ta dziesiejsza beta da mi 100% potwierdzenia,ze jest lepiej i moja fasoleczka rosnie 🤗

Załączniki

• 20200625_191936.jpg
    20200625_191936.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry