reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

TESTY rowerka biegowego First BIKE. Opinie, relacje, komentarze.

A w ogóle Moje Drogie muszę powiedzieć, że sprawiacie się świetnie w roli testujących Mam reporterek :-)
Mało tego, że macie śliczne dzieci to przesyłacie świetne zdjęcia i fajne relacje :-)

Jestem pełna podziwu dla Waszej pomysłowości, intuicji, kreatywności, poczucia humoru i dla Was jako Mam :-)
I pogoda też nam sprzyja. Jeszcze ten weekend także ma być piękny - słoneczny i ciepły. Juuuupiiiii!!!!

reklama
no to jeszcze film, obiecuję, że to ostatni nagrany do góry nogami:-D dokumentujący dzisiejszy poranek. Po przełomie w domu, nastąpiła kompletna katastrofa na podwórku. Hania nawet podejść do rowerka nie chciała więc rowerek wrócił do domu i będzie służył jako pokojowy dopóki nie wzbudzi w córce więcej zaufania, a ona nie nabierze pewności, że sobie poradzi.[video=youtube;sTkgcpSTnCw]http://www.youtube.com/watch?v=sTkgcpSTnCw[/video]

suuper :-D przełom i nawet podskoki na rowerku już były!

wiedziałam, że ruszy dziewczynka dzielna :) a, że regres jakiś nastąpił, nie przejmuj się! zwyczajnie się zmęczyła. ja też zawsze byłam bardzo ostrożną (i bardzo upartą ;)) dziewczynką. chłopcy chyba mają w sobie dzikość testosteronu ;-)

p.s. a fimiki very original :-D ponieważ nie mogę lapka zepsutego odłączyć od ładowarki, więc oglądałam z wykręconą solidnie głową :-D

ja też przekręcałam głowę :-D Tyńka funduje nam niezłe atrakcje :-D
gratulacje dla Hani! :-)
komentarz Szymka do pierwszego filmiku: "sianaj dziesina" (siadaj dziewczyna ;-)

Aniu tu się zrobiła taka fajna atmosfera, że nie wpadamy tylko po to by "trzasnąć" relację, ale i by zobaczyć co słychać u innych małych First BIKE'owców :-)

chciałam uprzedzić, że zniknę na kilka dni, bo wyjeżdżamy do rodziny. rowerek oczywiście jedzie z nami na podbój nowego miasta :-)

Ostatnia edycja:
ja też przekręcałam głowę :-D Tyńka funduje nam niezłe atrakcje :-D
gratulacje dla Hani! :-)
komentarz Szymka do pierwszego filmiku: "sianaj dziesina" (siadaj dziewczyna ;-)

Aniu tu się zrobiła taka fajna atmosfera, że nie wpadamy tylko po to by "trzasnąć" relację, ale i by zobaczyć co słychać u innych małych First BIKE'owców :-)

chciałam uprzedzić, że zniknę na kilka dni, bo wyjeżdżamy do rodziny. rowerek oczywiście jedzie z nami na podbój nowego miasta :-)

I właśnie dlatego testowanie z Wami dziewczyny ma tyle uroku :-) :-) :-)
Bardzo mi się podoba jak wymieniacie się nowinkami, doradzacie sobie, "sprzedajecie" sobie pomysły...

A ja czasami dorzucę kilka kamyczków do tego naszego wesołego ogródka :-)

Bawcie się dobrze na wyjeździe. I podbijajcie nowe uliczki!
A Ty MaLea odwiedzaj nas, ot tak na pogaduchy :-)

Ostatnia edycja:
No właśnie, super, że jest nas więcej :tak: Jest ciekawiej, można się zawsze czegoś dowiedzieć, pooglądać inne dzieci jak sobie radzą, czasem nawet laptopa powykręcać dla lepszej widoczności :-D
Tyńka Hanusia coraz bardziej oswaja się z rowerkiem i jeśli potrzebuję więcej czasu, to niech ma go tyle, ile potrzeba, a na pewno też zacznie siadać :tak: Już widać efekty, a ja oglądałam filmik tak :rofl2: :-D
Nawet moja spostrzegawczość pozwoliła mi dostrzec, że mamy czworo fajnych dzieci na czterech różnych kolorkach rowerków :-) Ale jestem bystra, co? :-D

Moja córcia dzisiaj ćwiczyła chodzenie na rowerku, raz do przodu, a raz do tyłu, to drugie nawet nawet jej wychodziło, mówi A TERAZ DO TYŁU :-)

MaLea słoneczka życzę i udanego odpoczynku :-)

MaLea udanego relaksu :-)! już się nie mogę doczekać relacji z podboju nowych mostków :-D

my dziś ruszymy o ile tylko mgły łaskawie opadną i obiecane słonko wyjdzie. chłopcy dziś w domu, nie z powodów zdrowotnych tylko mobilnych (zepsute auto) więc jesteśmy w komplecie do spacerów.

Witamy! :-D
My dzisiaj po długim, udanym spacerze :tak: Pogoda dopisała, więc trzeba było korzystać :-) Co zauważyłam? Oliwia już dłużej jeździ na rowerku, tzn jeszcze do niedawna przejażdżki były, ale dosyć krótkie, jeździła chwilę po osiedlu, a teraz muszę przyznać, że byłam zdziwiona, że byłyśmy aż w tylu miejscach i to na rowerku i nie musiałam go nosić :-)

kliknij, aby powiększyć ;-)

[video=youtube;qqubU8EhD9w]http://www.youtube.com/watch?v=qqubU8EhD9w[/video]

[video=youtube;-ojUwPfkGoU]http://www.youtube.com/watch?v=-ojUwPfkGoU[/video]

[video=youtube;BO-zf2wXnhk]http://www.youtube.com/watch?v=BO-zf2wXnhk[/video]

Ostatnia edycja:
fajnie :-) kamlotko, ależ Ona ostrożna jest ta Twoja córcia :-) chłopaki to jednak szaleńcy mali, aż się nie mogę doczekać większej Helenki. czy zauważalne będą takie różnice? narazie Maleńka jest delikatniusia jeśli chodzi o dźwięki- dryga i boi się mocniejszych często i gęsto ;), czy mając dwóch szalonych braci będzie ostrożną, delikatną dziewuszką, czy chłopczycą łażącą po drzewach ;)... zobaczymy...

nasz FirstBike'owy weekend zaczął się już w piątek. z powodu braku auta uskutecznialiśmy lokalne spacery :)
(proszę nie zwracać uwagi na mój straszny śmiech :zawstydzona/y:, tylko na kunszt firstbike'wca małego ;))

[video=youtube;fERwC6EMbBs]http://www.youtube.com/watch?v=fERwC6EMbBs[/video]

sobotni nasz wypad do miasta (auto juz naprawione zostalo, uff :)) wkleje pozniej.

edit: a to nasza firstbajkowa sobota:
[video=youtube;G1lwuqTYZfE]http://www.youtube.com/watch?v=G1lwuqTYZfE[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry