witam
długo zastanawiałam się czy zgłaszać naszego małego synka do konkursu, bo my jakoś szczęścia nigdy nie mamy
ale teraz już leżąc w łóżku doszłam do wniosku, że jak nie spróbujemy to się nie dowiemy czy jakieś szanse mieliśmy czy nie
inna sprawa, że naczytałam się trochę o rowerkach biegowych i stwierdziłam, że dla nas to byłoby idealne rozwiązanie;-)
w związku z tym pragnę zgłosić swojego synka jako testera rowerka First BIKE
Maks zwany przez wszystkich w rodzinie Młodym ma skończone 2,5 roczku i niespożyte pokłady energii
nie wiem na jakich "bateriach" on funkcjonuje, ale duracelle przy nim wymiękają
hi hi od bladego świtu do wieczora jest na najwyższych obrotach, a tym samym my też
a czemu uważam, że on byłby idealnym testerem.. bo ma chłopak predyspozycję i jest zaprawiony w bojach;-) spokojnie już tłumaczę dlaczego
otóż do tej pory "jeździł" na trójkołowcu, tyle, że jego jazda polegała na odpychaniu się nogami
hi hi swoją drogą nie powiedziałabym, ze na takim rowerku on będzie w stanie rozwinąć taką prędkość
hi hi kolegów przy tym przegania wszystkich
no, a jak czasem zdarzy się, że ktoś go przegoni to cwaniak mały podnosi rower do góry i biegnie razem z nim, aż znów znajdzie się na prowadzeniu
hi hi
o.. no i jeszcze jedna rzecz, która jakoś tak "zmusiła" mnie do złożenia jego kandydatury;-) na słowo rowerek reaguje od razu i jest pierwszy pod drzwiami gotowy do wyjścia
i nie ważne, że nie ubrany, nie ważne, że w trakcie obiadu.. on po prostu idzie
o nawet udało nam się zdjęcie zrobić;-) także nie pozostaje nam nic innego jak zgłosić naszą gotowość do testowania i nieśmiało ładować baterię w aparacie, bo a nóż się szczęście do nas uśmiechnie