reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

KONKURS - Przetestuj rowerek First BIKE!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Yolanta, dzięki za fajne zdjęcia.
Jak tak sobie na nie nie patrzę przychodzi mi na myśl, że bez względu na to jaki rower - królują KAŁUŻE!

Powodzenia w konkursie!

Ode mnie też kilka fotek z kałużowej serii:

IMG_5483_8.jpgFirst BIKE kids 18_mid.jpgIMG_5513_19.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
(...)
Kończąc moją króciutką i skromniutką wypowiedz zakrzyknę (wyobrażajcie sobie teraz, że podskakuję wyma****ąc pomponami - kolor dowolny!):
HEJ HEJ, WITAMY WAS! (wymach rąk w górę)
MOŻE UMIECIE ŁADNIE PISAĆ! (ręce z pomponami (w dowolnym kolorze!) w lewo)
MOŻE NAWET Z NAMI WYGRACIE! (ręce z pomponami (właściwie kolor można sobie zmienić) w prawo)
ALE I MOŻE NAS JEDNAK NIE POKONACIE!!! (tutaj widowiskowy wyskok w górę i dramatyczna pauza)
ROWEREK BIEGOWY - DO NAS!!! (spektakularny opad do szpagatu!)

Tygrynka, sorry, że "Cię tak skróciłam", ale Twój popis na sam koniec zrobił na mnie niesamowite wrażenie...!
Tak powoli ulegając roztaczanym przez Ciebie wizjom zobaczyłam Cię z tymi pomponami. Nawet muzyka rytmicznie grała, a w tle werble się pojawiły... A Ty dziarsko wymachiwałaś lśniącymi, prawie żywymi kulami...

Extra punkty za determinację i wykorzystanie efektów specjalnych w rywalizacji! :-)
No i za usportowienie. Nie każdy by tak potrafił. Zwłaszcza ten szpagat na koniec...
A przede wszystkim uznanie za poczucie humoru :-)

Sobie w tym wypadku też przyznam punty - za wyobraźnię i efektowne zobrazowanie całości :-)

Ostatnia edycja:
witam:tak:
długo zastanawiałam się czy zgłaszać naszego małego synka do konkursu, bo my jakoś szczęścia nigdy nie mamy:sorry2: ale teraz już leżąc w łóżku doszłam do wniosku, że jak nie spróbujemy to się nie dowiemy czy jakieś szanse mieliśmy czy nie:sorry2: inna sprawa, że naczytałam się trochę o rowerkach biegowych i stwierdziłam, że dla nas to byłoby idealne rozwiązanie;-):tak:
w związku z tym pragnę zgłosić swojego synka jako testera rowerka First BIKE:tak: Maks zwany przez wszystkich w rodzinie Młodym ma skończone 2,5 roczku i niespożyte pokłady energii:sorry2: nie wiem na jakich "bateriach" on funkcjonuje, ale duracelle przy nim wymiękają:-D hi hi od bladego świtu do wieczora jest na najwyższych obrotach, a tym samym my też:sorry2: a czemu uważam, że on byłby idealnym testerem.. bo ma chłopak predyspozycję i jest zaprawiony w bojach;-) spokojnie już tłumaczę dlaczego:sorry2: otóż do tej pory "jeździł" na trójkołowcu, tyle, że jego jazda polegała na odpychaniu się nogami:-D hi hi swoją drogą nie powiedziałabym, ze na takim rowerku on będzie w stanie rozwinąć taką prędkość:-D:szok: hi hi kolegów przy tym przegania wszystkich:sorry2: no, a jak czasem zdarzy się, że ktoś go przegoni to cwaniak mały podnosi rower do góry i biegnie razem z nim, aż znów znajdzie się na prowadzeniu:-D hi hi
o.. no i jeszcze jedna rzecz, która jakoś tak "zmusiła" mnie do złożenia jego kandydatury;-) na słowo rowerek reaguje od razu i jest pierwszy pod drzwiami gotowy do wyjścia:sorry2: i nie ważne, że nie ubrany, nie ważne, że w trakcie obiadu.. on po prostu idzie:tak: o nawet udało nam się zdjęcie zrobić;-) także nie pozostaje nam nic innego jak zgłosić naszą gotowość do testowania i nieśmiało ładować baterię w aparacie, bo a nóż się szczęście do nas uśmiechnie:sorry2:

Załączniki

• Zdjecie0115.jpg
    Zdjecie0115.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 101
No i proszę Malutka prawdziwym "rzutem na taśmę" jeszcze się załapała! Zupełnie jak Indiana Jones, który w ostatniej chwili wyciąga swoje nogi spod betonowej ściany, która w jakiś katakumbach właśnie się za nim z hukiem zatrzasnęła... :-)
U nas, ani nie niespodziewanie, ani nie z hukiem, ale nieubłaganie wrota naszego konkursu się zamykają...

Szacowne jury w postaci redakcji BB wraz z moją skromną osobą pochyli się jutro nad Waszymi propozycjami i....
I coś się obawiam, że się szybko nie rozstanie, bo wcale nie będzie łatwo wybrać TYCH DWÓCH SZCZĘŚLIWCÓW... :-)

Bez względu na to co się będzie działo za zamkniętymi drzwiami Najwyższej Komisji ds Wyboru Testerów First BIKE zobaczcie w poniedziałek wyniki! A ja już teraz BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, którzy wzięli udział w naszej zabawie! :-)

A tymczasem życzę udanego weekendu!
I obiecuję już od przyszłego tygodnia kolejne atrakcje :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry