reklama
Oj niekoniecznie. Jak nie ma nic na rzeczy to i po paru dniach nic sie nie pojawi. Ja pamietam ze jak zaszlam w ciaze z Patrycja to jak robiłam pierwszy test to wydawało mi sie ze jest negatywny i go wywalilam ale po paru godzinach coś mnie tknelo i poszłam go wyciągnąć a tu zonk, bladziutka krecha była także poczekaj do poniedziałku i znowu tescik:-)
U mnie test glukozy wyszedł ok na czczo 95 po 2 h/ 123 na resztę czekam.
No to dalej trzymam kciuki i informuj na bierzaco
U mnie test glukozy wyszedł ok na czczo 95 po 2 h/ 123 na resztę czekam.
No to dalej trzymam kciuki i informuj na bierzaco
No to szkoda ze ci sie @ rozkręca bo jak napisalas ze bladziutka kręcą zła jest to byłam prawie pewna ze zaciazylas. Wyniki miały byc wczoraj ale nie było wiec albo jeszcze dzisiaj wieczorem bedą dostępne albo w poniedziałek. No jestem bardzo ciekawa jaki wyszedł progesteron czy nie za niski bo to by oznaczało brak owulacji. Zobaczymy. Miłej soboty
Mam wyniki estrodialu i progesteronu i sa w normie tylko insulina cos wyszla chyba duzo za wysoka nie bardzo moge jakies normy znalezc . Czekam jeszcze na witamine d3 jeszcze zostalo mi 3 czopki z progesteronem i czekam na okres zeby zrobic cala reszte. A jak tam u ciebie? Zbierasz sily na kolejna owulacje:-)
reklama