reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy owulacyjne

Dzięki :* a jak u was???
u mnie testy raczej negatywne owulacyjne, za tydzien miesiaczka . Troche odpuscilam ale mam dziwne momentami wrazenie ze czuje sie jakos inaczej, moglabym ciagle spac, pic, metaliczny posmak w ustach i zastanawia mnie sluz.. przewaznie przed @ nic nie mam a teraz jakis dziwny bialy gesty bezwonny nie duzo ale cos tam dziwnego jest. Ps. dodam ze nie mam zadnej infekcji. Pewnie jak zwykle znow sie nakrecam 🤣🤣 a Tobie gratuluje ! Oby wszystko szlo jak najlepiej 😘

reklama
u mnie testy raczej negatywne owulacyjne, za tydzien miesiaczka . Troche odpuscilam ale mam dziwne momentami wrazenie ze czuje sie jakos inaczej, moglabym ciagle spac, pic, metaliczny posmak w ustach i zastanawia mnie sluz.. przewaznie przed @ nic nie mam a teraz jakis dziwny bialy gesty bezwonny nie duzo ale cos tam dziwnego jest. Ps. dodam ze nie mam zadnej infekcji. Pewnie jak zwykle znow sie nakrecam 🤣🤣 a Tobie gratuluje ! Oby wszystko szlo jak najlepiej 😘
Nie dziękuję 😄 zobaczysz, będzie ok :) wiem że to jest trudne i cały czas się i tym myśli ale najlepiej się nie nastawiać 😉 wtedy raz dwa się uda 😄

9 miesiecy niedlugo wchode w 10 cykl staran.. u mnie wszystko ok oprocz hashimoto. u niego niewiadomo.
Bądź dobrej myśli :) dobrze jest wykonać wszystkie badania, przynajmniej wiadomo co jest nie tak i można szybciej temu zapobiec, tak czy inaczej trzymam za Was kciuki i zobaczysz że w końcu się uda!!!

Bądź dobrej myśli :) dobrze jest wykonać wszystkie badania, przynajmniej wiadomo co jest nie tak i można szybciej temu zapobiec, tak czy inaczej trzymam za Was kciuki i zobaczysz że w końcu się uda!!!
jesli chodzi o mnie jestem przebadana wzdluz i wszerz ... hormony eleganckie , cykl regularny , jajeczkowanie chyba zawsze bo nie zawsze sprawdzam ale czuje . Mojego ciezko namowic na badanie nasienia.. nie wiem czy to wstyd z jego strony czy poprostu mi na tym bardziej zalezy niz jemu. Jestem dobrej mysli, wierze ze kiedys moje sloneczko powie do mnie mamo. A Tobie dziekuje za slowa wsparcia 😘😘😘😘

jesli chodzi o mnie jestem przebadana wzdluz i wszerz ... hormony eleganckie , cykl regularny , jajeczkowanie chyba zawsze bo nie zawsze sprawdzam ale czuje . Mojego ciezko namowic na badanie nasienia.. nie wiem czy to wstyd z jego strony czy poprostu mi na tym bardziej zalezy niz jemu. Jestem dobrej mysli, wierze ze kiedys moje sloneczko powie do mnie mamo. A Tobie dziekuje za slowa wsparcia 😘😘😘😘
Mysle, ze to jego EGO troche sie blokuje. Ja u swojego miesiac czasu musialam tlumaczyc na jakiej zasadzie jest wykonywane badanie, ze nikt go nie zobaczy, nikt nie bedzie wiedzial, ze to on itd itp. Po miesiacu sie udalo przetlumaczyc i w koncu sam z siebie zapytal kiedy jedziemy. U nas badanie wykonuja jakies 20km od naszej miejscowosci. Wiec, zeby nasienie bylo "najswiezsze" to poprostu zajechalismy na cpn przed szpitalem, poszedl do toalety i tam zrobil swoje. Ja poszlam do laboratorium sama i tylko musialam podac jego dane. Imie i PESEL, Nie nakrecaj sie, nie namawiaj z nerwami tylko na spokojnie wytlumacz co i jak. Jednak dla mezczyzny duzo robi swiadomosc, ze to u niego moze byc jakis problem :). Powodzenia ✊

Mysle, ze to jego EGO troche sie blokuje. Ja u swojego miesiac czasu musialam tlumaczyc na jakiej zasadzie jest wykonywane badanie, ze nikt go nie zobaczy, nikt nie bedzie wiedzial, ze to on itd itp. Po miesiacu sie udalo przetlumaczyc i w koncu sam z siebie zapytal kiedy jedziemy. U nas badanie wykonuja jakies 20km od naszej miejscowosci. Wiec, zeby nasienie bylo "najswiezsze" to poprostu zajechalismy na cpn przed szpitalem, poszedl do toalety i tam zrobil swoje. Ja poszlam do laboratorium sama i tylko musialam podac jego dane. Imie i PESEL, Nie nakrecaj sie, nie namawiaj z nerwami tylko na spokojnie wytlumacz co i jak. Jednak dla mezczyzny duzo robi swiadomosc, ze to u niego moze byc jakis problem :). Powodzenia ✊
Byc moze.. z tym ze ja mojego prosze od lipca.. na spokojnie nie wymuszam . Ginekolog nawet zalecila jak nie zajde w tym cyklu.. wlasnie zrobilam test bo nie wytrzymalam jestem 4 dni przed miesiaczka. Czysto biała biel 😁 Tez mam 20 km do przychodni w ktorej to badaja , jest nieugiety . Wszystko wazniejsze niz to, po tym stwierdzam ze mi na tym zalezy bardziej. Moze tak ma byc .. moze to nie ten. Nie uklada nam sie ostatnio i sama chyba zaczynam powatpiewac czy to odpowiednia osoba na mojego partnera i przyszlego ojca moich dzieci. Dlatego zaprzestaje staran , a za Was kobietki trzymam mocne kciuki 😍

reklama
Dziewczyny jest... jutro z rana robie bete.. czemu czlowiek jak faktycznie odpusci.. to dzieja sie cuda..

Załączniki

• received_960931711061968.jpeg
    received_960931711061968.jpeg
    19,7 KB · Wyświetleń: 545
Do góry