Wrzosek
Fanka BB :)
Gratulacje.Dziewczyny, u mnie testowanie i ten jeden dzień, nad którym się zastanawiałam czy to była owulacja czy nie, przyniósł rezultaty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje.Dziewczyny, u mnie testowanie i ten jeden dzień, nad którym się zastanawiałam czy to była owulacja czy nie, przyniósł rezultaty
U mnie testy owu wyszły pozytywnie 30-31.10, gdzieś wyżej udostępniłam zdjęcie testów. Wczoraj i dziś bylo co nieco a co dalej się potoczy to okaże się za jakiś czasDzięki :* a jak u was???
U mnie ciemne kreski na teście owulacyjnym były 12.10 a 28.10 test pokazał dwie kreski. Na październikowych II kreskach wrzuciłam zdjęcie.Dzięki :* a jak u was???
GratkiU mnie ciemne kreski na teście owulacyjnym były 12.10 a 28.10 test pokazał dwie kreski. Na październikowych II kreskach wrzuciłam zdjęcie.
Super, gratulacje!!!U mnie ciemne kreski na teście owulacyjnym były 12.10 a 28.10 test pokazał dwie kreski. Na październikowych II kreskach wrzuciłam zdjęcie.
Ja zaczęłam stosować dopiero w tym cykluA ile czasu miałyście doczynienia z tymi testami zanim się udało?
Pierwszy cykl z testami i zakonczony sukcesem? Ale zazdroszcze!Ja zaczęłam stosować dopiero w tym cyklu
Trzymam kciuki, żeby Tobie też się udałoPierwszy cykl z testami i zakonczony sukcesem? Ale zazdroszcze!