reklama
Mada Pomada
Zaangażowana w BB
Ja tak miałam w poprzednim cyklu i działaliśmy, co prawda nie skutecznie ale to już inny temat.Jeszcze jedno pytanko, dzisiaj dzień po tej mocnej kresce, wyszła już mniej wyraźna, czyli tzn, że faktycznie wczoraj była owulacja i dzisiaj już po ptaszkach? Czy jeszcze dodatkowo można sie starać?
Jak wczoraj miałaś ciemna kreskę to znaczy że owu ma być w przeciągu 24-36h.
Hashi
Fanka BB :)
Właśnie ginekolog powiedział mi, że u każdej różnie jest, czasami testy wykrywają owulacje 6-12h wczesniej, czasami tak jak jest napisane na opakowaniu.Ja tak miałam w poprzednim cyklu i działaliśmy, co prawda nie skutecznie ale to już inny temat.
Jak wczoraj miałaś ciemna kreskę to znaczy że owu ma być w przeciągu 24-36h.
MoniB1988
Moim zdaniem pik 02.01Dziewczyny, czy Waszym zdaniem to pozytywne testy owu? Bo już zwariowałam...
Tez mi się tak wydawało dziekuje Ci bardzoMoim zdaniem pik 02.01
Hashi
Help, wariuję.
4 stycznia (zjd 1) mocna krecha
5 stycznia (brak zdjecia) ale kreska była taka już słabsza, i to dość sporo słabsza od testowej, robie dzisjaj znowu i ? (zdjecie 2) znowu mocna! Zaznaczam, ze testy robie tak samo, 2/3h bez picia, ta sama godzina, itd, itp. Czy o czyms to swiadczy? Czy po prostu jakies zakłamanie testów?
Aaa i tym razem, po jakichs 5 sekundach kreska już była i po jakiejs niespełna minucie tylko ciemniała, w 6.01 czekałam z 3 minuty na jej pojawienie.
5 stycznia (brak zdjecia) ale kreska była taka już słabsza, i to dość sporo słabsza od testowej, robie dzisjaj znowu i ? (zdjecie 2) znowu mocna! Zaznaczam, ze testy robie tak samo, 2/3h bez picia, ta sama godzina, itd, itp. Czy o czyms to swiadczy? Czy po prostu jakies zakłamanie testów?
Aaa i tym razem, po jakichs 5 sekundach kreska już była i po jakiejs niespełna minucie tylko ciemniała, w 6.01 czekałam z 3 minuty na jej pojawienie.
Załączniki
MoniB1988
Testy robi się do pierwszego piku. Po tym czasie należy spodziewać się owulacji. Kolejne testy bywają różnie, nie zawsze spadają, mogą się utrzymywać kilka dni. Najważniejszy jest pierwszy pikHelp, wariuję.
Dziewczyny, pierwszy raz mam taką sytuację. Po piku kilka dni testy owu dobrze dodatnie, później leciutko spadły (ale nieznacznie), więc przestałam badać. Od 10 dpo z ciekawości sprawdziłam - dodatni, 11dpo dodatni, 12dpo to samo. Czy są felerne? Mam z domowego lab z Rossmanna.
reklama
Hashi
Hej! Pisałam tutaj bodajże w styczniu, teraz pisze dla Was z informacją, że jest test pozytywny! Dopiero 1 dzien PO spodziewanej miesiączce!!! Dzień przed, tydzien przed NIC, ani cienia kreski, już byłm gotowa sie poddać, ale coś mnie tchnęło I JEST! Także trzymam kciuki za każdą z Was bo szczęscia i miłosci jest mnostwo!
Załączniki
Podziel się: