Kylyyy1408
Fanka BB :)
Kochana niw rob sobie tego i nie testów owulacyjnych, wierz mi to jest tylko zbieg okoliczności, ze on jest pozytywny, a czasami hormon lh może się utrzymywać podwyższony aż do samego @.Doskonale rozumiem. Mnie od dwóch dni ciagle boli brzuch jak na miesiączkę, a w cyklu miesiączkowym bolał tylko w dniu q którym się pojawiała.. no i dzisiaj rano zatestowalam, wyszedł turbo bladzioch.. wczoraj tez machnęłam ostatni test owulacyjny (robiłam codziennie ciagle, chcąc sprawdzić ta niby teorie ze wykrywa ciąże szybciej) i pozytywny, a dzień wcześniej testowa ledwo widoczna..
U mnie tez 6 dni jeszcze, ale jutro pewnie znowu sprawdze
A czujesz się tak jak zawsze?
Generalnie boli mnie podbrzusze i jakbym zaraz miała dostać okres, wiec tez stanowczo za wcześnie. Piersi zupełnie nie, co akurat mnie dziwi bo zawsze delikatnie „szczypią” na tydzień przed miesiączka. Ale już nic nie wiem W zeszłym cyklu czułam się totalnie inaczej, tez bolało mnie podbrzusze ale po prostu czułam się zupełnie inaczej ( pierwszy raz) wyszły mi 3 pozytywne test ( według tez opinii innych dziewczyn) a beta 2 dni później ciąże wykluczyła i byłam mega rozczarowana bo po prostu wydawało mi się, ze „czułam to” a miałam najwidoczniej tak niesamowitego pecha. Teraz się bije aż testować