MartaMarkry
Fanka BB :)
U mnie tak samo. Daj znać! Trzymam kciuki za nas dwieOkres mam na 12.03 wiec zobaczymy. Rozumiem, czekanie najgorsze :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo. Daj znać! Trzymam kciuki za nas dwieOkres mam na 12.03 wiec zobaczymy. Rozumiem, czekanie najgorsze :/
Mi testy owulacyjne wychodziły negatywne, już myślałam że wszystko stracone i starania za miesiąc... Ale dwa dni przed miesiączką strasznie źle się czułam. Zrobiłam test i dwie kreski. Obecnie 8tc ciąży bliźniaczej, niestety zagrożonej, bo mam krwiaka podkosmówkowego, ale mam nadzieję, że oba maluchy wyjdą z tego cało i dołączą do swojego 2 letniego brata, który się cieszy, że będą dzidzie powodzenia! Trzymam mocno kciukiHej.
W poprzednim cyklu zaczęłam swoją przygodę z testami Owulacyjnymi. Wtedy pik był w 17 dc. Stosunki w 12-15 dc oraz 17 i 18 dc owulacja z obserwacji była albo 18 albo 19, albo wcale.. Niestety nie powiodło się. W tym cyklu pozytywny test wyszedł w 17 dc również. Stosunek 16,17,19 dc. Wczoraj był 18 dc, stosunku nie było, natomiast do południa odczuwałam wyraźne kłucie jajników. Czy współżyjąc dzień przed PIK, w dniu PIKU i 48 h po nim jest szansa mimo to na to ze będzie szczęśliwe zakończenie? Od wczorajszego kłucia jajników stosunek był po dobie..
W pierwszej ciazy zaszłam za pierwszym razem.. teraz jestem po stracie w listopadzie i po odstawieniu od piersi tez w tym czasie. cykle się uregulowały, długie ale o czasie i są 32/33 dniowe.
Wiem, ze najlepiej obserwować swój organizm, ale u mnie np prawie wogole nie występuje śluz na zewnątrz, ale po badaniu u gin wiem ze jest mimo wszystko tylko nie wydostaje się na zewnątrz.. ciagle zastanawiam się czy jeśli owu była wczoraj czyli w 18 dniu i nie było tego dnia stosunku, to czy wszystko stracone?
Zobacz załącznik 1373805
Ogromnie trzymam kciuki!Mi testy owulacyjne wychodziły negatywne, już myślałam że wszystko stracone i starania za miesiąc... Ale dwa dni przed miesiączką strasznie źle się czułam. Zrobiłam test i dwie kreski. Obecnie 8tc ciąży bliźniaczej, niestety zagrożonej, bo mam krwiaka podkosmówkowego, ale mam nadzieję, że oba maluchy wyjdą z tego cało i dołączą do swojego 2 letniego brata, który się cieszy, że będą dzidzie powodzenia! Trzymam mocno kciuki
Trzymam kciuki. A jaka masz ciążę bliźniacza ? Stwierdził już lekarz?Mi testy owulacyjne wychodziły negatywne, już myślałam że wszystko stracone i starania za miesiąc... Ale dwa dni przed miesiączką strasznie źle się czułam. Zrobiłam test i dwie kreski. Obecnie 8tc ciąży bliźniaczej, niestety zagrożonej, bo mam krwiaka podkosmówkowego, ale mam nadzieję, że oba maluchy wyjdą z tego cało i dołączą do swojego 2 letniego brata, który się cieszy, że będą dzidzie powodzenia! Trzymam mocno kciuki
Mam nadzieję, że u mnie też się wchłonie. Od kilku dni ciągle mam brązowe plamienia, mam nadzieję, że się oczyszcza. Ciąża bliźniacza dwukosmówkowa dwuowodniowa. Teraz w czwartek mam kolejną wizytę u lekarza, ale stres towarzyszy każdego dniaTrzymam kciuki. A jaka masz ciążę bliźniacza ? Stwierdził już lekarz?
Test testowi nierówny. Mi te z allegro wychodziły negatywne a z Rossmann pozytywne. Czort wie gdzie te z neta leżały.
Co do krwiaka to ja miałam też w 8 TC bodajże i sam się wchłonął. Krwiaki występują w ciąży często
Ja niestety miałam ciążę jednokosmowkowa jednoowodniowa, najgorszy z możliwych typów. Ty masz ten najbezpieczniejszy i najlepszy typ ciąży bliźniaczej także wszystko będzie kochana dobrze. Brązowe plamienie często zdarzają się w ciąży, to stara krew. Jesteś pod kontrolą lekarza, chodź na częste kontrole i myśl pozytywnieMam nadzieję, że u mnie też się wchłonie. Od kilku dni ciągle mam brązowe plamienia, mam nadzieję, że się oczyszcza. Ciąża bliźniacza dwukosmówkowa dwuowodniowa. Teraz w czwartek mam kolejną wizytę u lekarza, ale stres towarzyszy każdego dnia
Hej, i jak sytuacja u Ciebie? Jeszcze 6, w zasadzie 5 dni.. testowałas czy czekasz jeszcse ?Okres mam na 12.03 wiec zobaczymy. Rozumiem, czekanie najgorsze :/
Hej, u mnie 6 dni jeszcze bo na 12 mam. Póki co jeszcze nie, choć korci mnie. Chce spróbować w dzień kobiet, ale nie wiem w sumie czy fundować sobie biel w święto :/Hej, i jak sytuacja u Ciebie? Jeszcze 6, w zasadzie 5 dni.. testowałas czy czekasz jeszcse ?
Hej, u mnie 6 dni jeszcze bo na 12 mam. Póki co jeszcze nie, choć korci mnie. Chce spróbować w dzień kobiet, ale nie wiem w sumie czy fundować sobie biel w święto :/