reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy, korba..

E

eag

Gość
Hej dziewczyny! Chyba dostałam korby i to o wiele za szybko xD owulacja miała być 5 lipca, +- bo stresy i inne takie tam.. Ostatni stosunek był 9.07. Od tygodnia fatalnie się czuje, ciągle bym spala, potykam się o własne nogi. Wysyp na twarzy mam taki jak nigdy przed okresem, fatalnie wyglądam, linia żuchwy jest cała wysypana ropnymi krostami. Jutro powinnam dostać okres, mam cykle 29-33 dniowe. No i oszalałam dwa dni temu zrobiłam test, nic, dziś zrobiłam test, też nic.. Mogę jeszcze liczyć, że pojawi się druga kreska czy raczej odpuścić i w następnym cyklu działać? 🤦🤦🤦

reklama
Jeśli test jest negatywny to wszystkie te objawy nie są ciążowe. Możesz zrobić test jeśli okres nie przyjdzie, równie dobrze może się przesunąć bo nie wiesz kiedy była owulacja ?

Jeśli test jest negatywny to wszystkie te objawy nie są ciążowe. Możesz zrobić test jeśli okres nie przyjdzie, równie dobrze może się przesunąć bo nie wiesz kiedy była owulacja ?
Na 100% niestety nie wiem kiedy była owulacja, także czekam na okres 🤷

Lepiej się nie nakręcać, łatwiej jest znieść potem porażkę. Wszystkie objawy mogą jak najbardziej wskazywać na okres.

Jeśli owulacja była ok 5 lipca, to testy by już pewnie wyszły :(
Miałam owulację w podobnym czasie, i miesiączka pojawiła się o jeden dzień później niż powinna, wiec w sumie to żadne spóźnienie. Od siebie dodam, że jeśli owulacja się nie opóźniła i była właśnie plus minus 5 lipca, to w ciąży nie jesteś, niestety. A z własnego doświadczenia wiem też, że bardzo późna implantacja niestety często nie wróży dobrze przebiegowi ciąży.

Do góry