Sok z żuka
Fanka BB :)
pozytywnyPodpisany test nr 1
Niżej test nr 2
Ostatni dzisiaj rano lewo widoczna ta kreska mniej od poprzednich dwóch![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pozytywnyPodpisany test nr 1
Niżej test nr 2
No właśnie testy powinny ciemnieć z dnia na dzień.Jak dla mnie są pozytywne, poszłabym na betę. Z dnia na dzień nie będą ciemniejsze
Niekoniecznie. To tylko kawałek papierka z odczynnikiem. Wystarczy, że masz mniej odczynnika i juz.No właśnie testy powinny ciemnieć z dnia na dzień.
Nie zgodzę się, poziom wybarwienia, a zwłaszcza przy takim odstępie o niczym nie świadczy.No właśnie testy powinny ciemnieć z dnia na dzień.
Nie przyjmuje żadnych lekówpozytywnyjak będziesz miała możliwość to zrob sobie betę i śmiało za jakieś 2 tyg do lekarza możesz iść
chyba se bierzesz jakieś leki to odz szybciej, ja byłam bardzo szybko, bo kilka dni po potwierdzeniu ciazy betą, ale ja wtedy brałam leki i byłam w trakcie kuracji kurzajek kwasem
No niby jest.Niekoniecznie. To tylko kawałek papierka z odczynnikiem. Wystarczy, że masz mniej odczynnika i juz.
No to dla CiebieNo niby jest.
Dla mnie zawsze kreska powinna być ciemniejsza na 2 dzień. Po to sikałam z rana a nie w południe.
Szkoda , że czasem one są po prostu uszkodzoneNo to dla Ciebieale raczej nie dla producenta testu.
Czytałam właśnie na googlach że nie, kolor kreski na teście ciążowym, jej intensywność nie ma znaczenia.Szkoda , że czasem one są po prostu uszkodzone.
Dla mnie są one pozytywne. Idź na spokójnie na betę. Ja testowałam codziennie i różne kreski miałam. Pierwszy dzień to był duch ducha dosłownie, następne już lepiej . W dniu spodziewanej wyszły grube krechyPodpisany test nr 1
Niżej test nr 2