Sok z żuka
Fanka BB :)
Ja mija ciążę wykryłam tymi testami w 25dc, na następny dzień beta jakoś ponad 20 (już dokładnie nie pamietam) wiadomo, że wszystko zależy kiedy była owulacja. Masz zdjęcie tych testów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstawiłam właśnie zdjęcia, nie wiem co myśleć bo ten z dzisiaj rana powinen wyjść wyraźniejszy od dwóch wczorajszych a jest bladszy.Ja mija ciążę wykryłam tymi testami w 25dc, na następny dzień beta jakoś ponad 20 (już dokładnie nie pamietam) wiadomo, że wszystko zależy kiedy była owulacja. Masz zdjęcie tych testów?
Wstawiłam zdjęcia testów, niestety ale ten z rana jest bladszy od wczorajszych, kreski są różowe na wszystkich trzech ale z dzisiaj rana bladsza od wczorajszychTrzymam kciuki![]()
Ale wybarwienie kreski świadczy tylko i wylącznie o ewentualnej ilości i wrażliwości odczynnikaWstawiłam właśnie zdjęcia, nie wiem co myśleć bo ten z dzisiaj rana powinen wyjść wyraźniejszy od dwóch wczorajszych a jest bladszy.
Myślisz żeby jutro lecieć na betę ?Ale wybarwienie kreski świadczy tylko i wylącznie o ewentualnej ilości i wrażliwości odczynnika![]()
Dzisiaj nie dam rady, labolatoria u mnie tylko do 10:00 a ja mam kocioł w pracy gdzie nie mogę się urwać do 17:00 więc najwcześniej jutro rano będę mogła pójśćMyślę że dziś idz będziesz spokojniejsza a po 48 h przyrost
Nie wiem, jak chcesz. Albo leć na betę, albo zrób test, ale np. za 3-4 dni. Bo tak jak zrobilas wczoraj dwa, dzisiaj jeden, to porownywanie wybarwienia kreski jest bez sensu.Myślisz żeby jutro lecieć na betę ?