reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
reklama
Dziś mój 23 dzień cyklu czekam z niecierpliwością na miesiączke. Boję się że znów nic z tego ale mam nadzieję, że może w końcu się uda :)
Może zaskoczy [emoji3] [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] jak nie to pomyśl że to zawsze jednak miesiąc intensywniejszej miłośći i przyjemności przed wami [emoji6] ale trzeba być dobrej myśli szkoda że to czekanie tylko ryje banie [emoji2957] i nie można przyspieszyć tego czasu od owu do @ czy testu bo wtedy wiadomo na czym się stoi a tak to takie zawieszenie może tak może nie [emoji848].
Czekam na wieści co i jak tam u Ciebie [emoji16]

Może zaskoczy [emoji3] [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] jak nie to pomyśl że to zawsze jednak miesiąc intensywniejszej miłośći i przyjemności przed wami [emoji6] ale trzeba być dobrej myśli szkoda że to czekanie tylko ryje banie [emoji2957] i nie można przyspieszyć tego czasu od owu do @ czy testu bo wtedy wiadomo na czym się stoi a tak to takie zawieszenie może tak może nie [emoji848].
Czekam na wieści co i jak tam u Ciebie [emoji16]

Masz rację muszę w ten sposób myśleć, bez żadnego ciśnienia ale czasami się nie da:D
25 dc rano wymiotowalam i wieczorem, temperatura 37,5 myśli skierowane wiadomo w którą stronę. Rozsądek podpowiada mi, że za wcześnie na takie objawy skoro cykle mam 27 dniowe a takie objawy pojawiają się o wiele później. Po test do apteki nie polecę bo chyba mnie już tam znają za dobrze :o Chyba, że załapałam jakiegoś wirusa. Czekam na miesiączke. Ja kiedyś naprawdę zwariuje:D

Masz rację muszę w ten sposób myśleć, bez żadnego ciśnienia ale czasami się nie da:D
25 dc rano wymiotowalam i wieczorem, temperatura 37,5 myśli skierowane wiadomo w którą stronę. Rozsądek podpowiada mi, że za wcześnie na takie objawy skoro cykle mam 27 dniowe a takie objawy pojawiają się o wiele później. Po test do apteki nie polecę bo chyba mnie już tam znają za dobrze :o Chyba, że załapałam jakiegoś wirusa. Czekam na miesiączke. Ja kiedyś naprawdę zwariuje:D

To trzymam kciukasy za pozytyw [emoji110][emoji110][emoji110] jeszce 2 dni i sie dowiemy [emoji6] Skąd ja to znam [emoji23][emoji23][emoji23] tylko u mnie były objawy wywołane myśleniem [emoji6] ale czytałam że dużo dziewczyn ma jednodniową grype kilka dni przed @ A pozniej okazuje się że to ciąża [emoji3] nasza psychika nie zna granic ja ostatnio mam pms 10 dni przed @ a przed owu mdlosci masakra a się zabezpieczamy i nie ma szans na niespodziankę ale baniak zryty [emoji43][emoji43]

Dziękuję za kciuki :):) Ryje to wszystko banie niesamowicie masz racje :D niech juz jest poniedzialek wóz albo przewóz. Psychika potrafi platac figle i to jak. Ja co miesiąc doszukiwam sie jakiś objawów po prostu jedna wielka masakra. Dam znać w poniedziałek :yes:

Jak masz cierpliwość to pewnie [emoji16] ja bym nie wytrzymała [emoji6] ale zawsze lepiej poczekać te parę dni niż z się rozczarować [emoji3] to dalej [emoji110][emoji110][emoji110] za pozytyw

reklama
Kochana dalej nie mam miesiączki. Zrobiłam test ciążowy z allegro ale wyszedł negatywny. Temperatura 37,6 kurczę niech już przyjdzie albo nie przychodzi wcale bo oszaleję :D

Do góry