reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
MalaMi24
Fanka BB :)
Ja za te wszystkie badania wydałam 220 zł... prolaktyna, pakiet tarczycowy, testosteron, progesteron, beta hcg, lh i fsh. Poszlabym gdzieś indziej ale tam oczekiwanie na wyniki 3 dni. Mam nadzieję, że więcej mi się hormony nie rozreguluja. Będę dobrej myśli [emoji8]Ładnie sobie liczą przeważnie to ok.30 zł, Cholerka wie czemu te pozytywne testy[emoji848][emoji848] powiem Ci że testowałam co miesiąc i nigdy nie miałam żadnego cienia Raz ale to był cień cienia który tylko ja widziałam i to po długim czasie [emoji1787] W takim razie pozostaje tylko czekać na lekarza [emoji8][emoji8][emoji8]
reklama
Agu1531
Nie jest aż tak źle masz za wysoką ale też nie jest tragicznie a z tego co czytałam to na unormowanie prolaktyny często wystarcza jeden cykl [emoji4] jeszcze troszkę i wyslesz nam pozytywny test i będziesz nam pisała jak się czujesz i jakie masz objawy [emoji8][emoji8][emoji8]
MalaMi24
Bardzo bym tego chciala [emoji7] dziękuję kochana za wsparcie [emoji173] robiłam wczoraj test owulacyjny ale wyszedł negatywny pierdziele nie robię więcej już [emoji1]Nie jest aż tak źle masz za wysoką ale też nie jest tragicznie a z tego co czytałam to na unormowanie prolaktyny często wystarcza jeden cykl [emoji4] jeszcze troszkę i wyslesz nam pozytywny test i będziesz nam pisała jak się czujesz i jakie masz objawy [emoji8][emoji8][emoji8]
Agu1531
Wiem że łatwo się pisze [emoji6] ale może odpuść sobie ten cykl na lajcie poczekaj na lekarza bez spiny testów itd. Może akurat coś zaskoczy A jak nie to już będzie lekarz leki i te sprawy [emoji8]Bardzo bym tego chciala [emoji7] dziękuję kochana za wsparcie [emoji173] robiłam wczoraj test owulacyjny ale wyszedł negatywny pierdziele nie robię więcej już [emoji1]
MalaMi24
Wiesz co masz rację odpuszczę. Bo tylko niepotrzebne nerwy z tym są związane. A na siłę to gorzej jakby się nie mogło. Dobrze kochana dziękuję Ci z całego serca. Odpuszczam ten cykl odezwe się po wizycie u endokrynolog, która mam 22 a potem 28 ginekolog.Wiem że łatwo się pisze [emoji6] ale może odpuść sobie ten cykl na lajcie poczekaj na lekarza bez spiny testów itd. Może akurat coś zaskoczy A jak nie to już będzie lekarz leki i te sprawy [emoji8]
Agu1531
Wiesz co masz rację odpuszczę. Bo tylko niepotrzebne nerwy z tym są związane. A na siłę to gorzej jakby się nie mogło. Dobrze kochana dziękuję Ci z całego serca. Odpuszczam ten cykl odezwe się po wizycie u endokrynolog, która mam 22 a potem 28 ginekolog.
To czekamy na wieści od lekarza będzie dobrze
Niebieskooka23
Zaangażowana w BB
Powodzenia dziewczyny. Mi się 2 rok nie udaje. Poddalam się
MalaMi24
To może warto się zbadać? Ja idę w końcu bo zrobiłam badania krwi.Powodzenia dziewczyny. Mi się 2 rok nie udaje. Poddalam się
Agu1531
Jesli mozna spytac to znacie przyczyne ?Powodzenia dziewczyny. Mi się 2 rok nie udaje. Poddalam się
reklama
Niebieskooka23
Zaangażowana w BB
W zeszłym roku poronilam.. myślałam, że będzie łatwo zajść w ciążę bo słyszałam od koleżanka i forumowiczek ze po poronienie szybciej się udaje. Mija rok od poronienia i dalej nic nie zaskoczyło. Ja mam wyniki badań dobre mój mąż też ma dobre wyniki. Szukalismy już wszędzie powodów. Przestaliśmy się starać, ja przestałam sprawdzać testami owulacyjny i nawet jak się parę dni spóźniala to brałam to na zimno że pewnie przyjdzie. Nawet wychodziły blade kreski ale nic beta ujemna. Lekarz zalecił badania genetyczne. Czy miedzy nami nie ma jakis przeciwności. Ale mój mąż się obraził że przecież ma dobre wyniki więc o co mi chodzi. Teściowa z każdym miesiącem ubliza że może nigdy nie dam jej synowi dzieci. Serce mi pęka, jestem zrezygnowana. Siostra męża rani mnie słowami tego rodzaju że gdyby miał inną kobietę byłby już ojcem. Ja już psychicznie wysiadam. Całe szczęście nie mieszkam z treściami. Wynajmujemy mieszkanie, mój mąż coraz później wraca z pracy. Więc nachodzą mnie myśli dlaczego skoro zawsze był szybciej? Może mnie zdradza? Może chce znaleźć kobietę albo znalazł która da mu dziecko. Temat jest ciężki. Jedynie teść mnie broni, że może stres itd. Ale widzę że odsuwamy się od siebie. Ja jestem młoda mój mąż też ale coś się ewidentnie nie udaje. Suplementacji tyle już zjadłam że wątroba musi też odpocząć. Mój lekarz nie chce przepisać mi luteiny ani nic na bolesne miesiączki przy których nawet mdleje. Twierdzi cytuję "taki Pani urok" poddalam się.. wiem żale się ale mam dość życia. Napietnowania od strony rodziny męża. Dziś już nie wytrzymałam i po pracy nalalam sobie lampkę wina poszłam wziąć gorącą kąpiel. Mąż wrócił z pracy i test roku, musisz smutki topic w alkoholu... Nie pamiętam kiedy wypiłam cokolwiek z % od 2 lat nic bo ciągłe starania i badania... dlatego napisałam.. pozdrawiam Was.Jesli mozna spytac to znacie przyczyne ?