Podobne tematy
- magda200843
- Ciąża, poród, połóg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak napisała poprzedniczka - jak udało się zajść to już powinno być z górki...Ja przed ciążą w styczniu testosteron miałam w normie . Byłam w trakcie diagnostyki WPN/ PCOS ( podwyższony 17-oh progesteron i androstendion) ale w trakcie zaszłam w ciążę i przy aktualnych badaniach dodatkowo testosteron wyszedł podwyższony , martwię się bo oczywiście naczytałam się już głupot w internecie Mam wizytę dopiero 5/05 więc to jeszcze trochę czasu
Ja też mam podwyższony testosteron. Badania robiłam przed ciążą i było 0,88 ng/ml przy normie z laboratorium 0,08-0,48. Moja pani ginekolog zobaczyła ten wynik na pierwszej ciążowej wizycie, w 8 tyg. Stwierdziła, że skoro udało się zajść w ciążę to nic z tym nie robimy, a wynikiem mam się nie martwic. Aktualnie jestem w 13 tyg i wszystko jest ok
Ja też mam podwyższony testosteron. Badania robiłam przed ciążą i było 0,88 ng/ml przy normie z laboratorium 0,08-0,48. Moja pani ginekolog zobaczyła ten wynik na pierwszej ciążowej wizycie, w 8 tyg. Stwierdziła, że skoro udało się zajść w ciążę to nic z tym nie robimy, a wynikiem mam się nie martwic. Aktualnie jestem w 13 tyg i wszystko jest ok
Czy udało się szczęśliwie donosić maleństwo i wszystko ok? Jak testosteron po porodzie?Ja też mam podwyższony testosteron. Badania robiłam przed ciążą i było 0,88 ng/ml przy normie z laboratorium 0,08-0,48. Moja pani ginekolog zobaczyła ten wynik na pierwszej ciążowej wizycie, w 8 tyg. Stwierdziła, że skoro udało się zajść w ciążę to nic z tym nie robimy, a wynikiem mam się nie martwic. Aktualnie jestem w 13 tyg i wszystko jest ok
Do Pani również pytanie czy wszystko ok?Ja przed ciążą w styczniu testosteron miałam w normie . Byłam w trakcie diagnostyki WPN/ PCOS ( podwyższony 17-oh progesteron i androstendion) ale w trakcie zaszłam w ciążę i przy aktualnych badaniach dodatkowo testosteron wyszedł podwyższony , martwię się bo oczywiście naczytałam się już głupot w internecie Mam wizytę dopiero 5/05 więc to jeszcze trochę czasu