Skolopendra
Zaangażowana w BB
Twoj cykl jeszcze nie raz będzie płatać Ci figle, ale w ciąży nie jesteś i nie nakręcaj się na nią I nie wmawiaj sobie.W tym roku 19 , no tak zrobię pójdę i zobaczę co powie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Twoj cykl jeszcze nie raz będzie płatać Ci figle, ale w ciąży nie jesteś i nie nakręcaj się na nią I nie wmawiaj sobie.W tym roku 19 , no tak zrobię pójdę i zobaczę co powie
No dokladnie ...To jest smutne, że potem pojawi się serio ktoś kto bedzie oczekiwać pomocy a potraktuje sie go jak trolla.
dasz już spokój?Tak sprawdzałam teraz na labolatorium to jesst l46 i l47 beta i zamiast beta hcg to jest beta hcg 1 to takie ma być oznaczenie ??
Lekarz zanim da luteinę to zrobi Ci USG. I nie zobaczy ciąży u Ciebie. Bo w ciąży nie jesteś.No czytałam że luteine , daja na wywołanie a podobno jak nie przyjedzie okres to ciąża lbo poważne zaburzenia hormonalne
Idź do labu i powiedz, że chcesz zrobić beta HCG, oni wiedzą, co wpisać.W sensie nie wiem czym to się różni, chciałam ttlko spytać żeby dobre wybrać badanie
Proszę cię z całe serca, odpuść!! To jest ważne dla twojej psychiki! Odłóż telefon, a jak już nie umiesz to wejdź na tiktoka czy coś i się odprężW sensie nie wiem czym to się różni, chciałam ttlko spytać żeby dobre wybrać badanie