reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test

reklama
No niby tak ale jak ma się regulane miesiaczki i nagle jej brak to jednak lampka się zapala ze cos może być nie tak

No niby tak ale jak ma się regulane miesiaczki i nagle jej brak to jednak lampka się zapala ze cos może być nie tak
To Tobie się zapala.
Regularne miesiączki zakładają do kilku dni spóźnienia.
A wystarczy stres, gorączka, zmiana otoczenia, większy wysiłek, żeby okres się przesunął. Jak spóźni się tydzień to wtedy jdź do ginekologa.

Jak się zabezpieczasz i testy są ujemne to nie ma ciąży.

To chyba jutro pójdę na bete i zobaczę jaki wynik podobno w tym samym dniu a jak nie będzie to umowie się do ginekologa

i idzie się do lekarza, a nie wmawia sobie ciąży. Ja też zawsze miałam regularne, a się okazało że torbiel zablokowana wszystko.
Ja niedawno z 3 miesiace temu się badałam i byłam u gina bo jak robiłam tomografię to mi wyszło bo miałam problemy z brzuchem ) I wyszło że dość sporo płynu w zatoce douglasa nie owulacyjnego , ale czy to ma wpływ nie sądzę , torbieli brak , zmian nie ma , marker ca125 w normie więc no dziwne

Ja niedawno z 3 miesiace temu się badałam i byłam u gina bo jak robiłam tomografię to mi wyszło bo miałam problemy z brzuchem ) I wyszło że dość sporo płynu w zatoce douglasa nie owulacyjnego , ale czy to ma wpływ nie sądzę , torbieli brak , zmian nie ma , marker ca125 w normie więc no dziwne
Lekarz też nic nie znalazł , jedynie co to że szukał z 15 min jajnika lewego ale to zawsze tak miałam , zawsze każdy ginekolog nie umiał go tak szybko znaleźć

Lekarz też nic nie znalazł , jedynie co to że szukał z 15 min jajnika lewego ale to zawsze tak miałam , zawsze każdy ginekolog nie umiał go tak szybko znaleźć

Nie wiem do jakich ty lekarzy chodzisz. Mogę sie założyć, że nawet nie pojdziesz na bete, bo celowo pisałaś tu. Inaczej bys nie ciągnęła tematu bez sensu a przyjęła do wiadomości, że pójdziesz na bete dostaniesz wynik i tyle. Miesiączka ma prawo spóźnić się i 7 dni. Cykl cyklowi jest nie równy, także sorry.

reklama
Wciagu 3 miesiecy duzo moze sie zmienic .. od tamtego czasu spokojnie torbiele lub inne problemy ginekologoczne mogly sie pojawic . Ja sie bardziej zastanawiam ze jak stosowaliscie prezerwatywy I nie pekly to jakim cudem doszukujesz sie ciazy ? Brak okresu nie zawsze oznacza ciaze tak jak pisaly dziewczyny

Do góry