reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Potwórz testy, wyglądają jak zalane.
Madzia86G
Ja tu w ogóle nic nie widzę, nawet cienia.
Natalianatalia
Ja tytaj widzę mega mega cień cienia jego cienia na pierwszym zdjęciu , ale myśle ze to kreska fabryczna bo test troszke polegał zanim zrobiłaś zdjęcie , musiałam mega mowiekszyc żeby to dojrzeć wiec raczej test jest negatywny . Wynik odczytuje się 5 min po wykonaniu, ja miałam na moim pozytywnym bladziutki kreseczkę widoczna gołym okiem a po paru godzinach tez pociemniała a test był żółty w polu . Najlepiej iść na betę krew pobierają do 11 conajmniej a wyniki tego samego dnia i to już 100% pewności
Właśnie nie leżały; po 3 minutach gdzieś tak zrobiły się zółte i nie wiem właśnie ale chyba beta najlepsza będzie. To jak wyjdzie ujemna beta to mogę uznac że ten test był jakiś wadliwy ? I to kreska fabryczna ?Ja tytaj widzę mega mega cień cienia jego cienia na pierwszym zdjęciu , ale myśle ze to kreska fabryczna bo test troszke polegał zanim zrobiłaś zdjęcie , musiałam mega mowiekszyc żeby to dojrzeć wiec raczej test jest negatywny . Wynik odczytuje się 5 min po wykonaniu, ja miałam na moim pozytywnym bladziutki kreseczkę widoczna gołym okiem a po paru godzinach tez pociemniała a test był żółty w polu . Najlepiej iść na betę krew pobierają do 11 conajmniej a wyniki tego samego dnia i to już 100% pewności
Ostatnia edycja:
NiebieskookaEM
takWłaśnie nie leżały; po 3 minutach gdzieś tak zrobiły się zółte i nie wiem właśnie ale chyba beta najlepsza będzie. To jak wyjdzie ujemna beta to mogę uznac że ten test był jakiś wadliwy ? I to kreska fabryczna ?
Natalianatalia
Tak beta jest dużo bardziej wiarygodna niż testy i możesz spojżeć w tabelkę od razu czy pasuje ci do tygodnia w którym jesteś w razie jakbyś była w ciazyWłaśnie nie leżały; po 3 minutach gdzieś tak zrobiły się zółte i nie wiem właśnie ale chyba beta najlepsza będzie. To jak wyjdzie ujemna beta to mogę uznac że ten test był jakiś wadliwy ? I to kreska fabryczna ?
reklama
A oki dziekuje , chociaż wolałbym jeszcze nie być w ciążyTak beta jest dużo bardziej wiarygodna niż testy i możesz spojżeć w tabelkę od razu czy pasuje ci do tygodnia w którym jesteś w razie jakbyś była w ciazy