reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Kochana ale test pokazał że jest pik LH nie że jest owu. Kochaj się dzisiaj jutro i po jutrze a wczoraj coś było?Kochane dzisiaj w koncu mam owulacje x powiedzcie mi czy zdążyło się którejś tak że kochala się w dzień owulacji i nie wyszło? Nie zaszła w ciążę? Zobacz załącznik 1141309
Domi9534
Co to znaczy? Wczoraj zrobiliśmy sobie przerwę. Też nie można się za często kochać żeby plemniki nie były słabe. Tam gdzie jest zaznaczone na pomaranczowo wtedy były zbliżenia, no i wiadomo dzisiaj też będziemy, żeby zwiększyć szanse. Dzisiaj I w kolejne dni (do następnego okresu)
Ostatnia edycja:
Natalia198777
Kochanie się w dzień owu nie gwarantuje ciąży. Ciążą to szereg rzeczy, które muszą zadziałać.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Oczywiście że się zdarzyło, sama owulacja nie daje gwarancji zajścia w ciążę
Przy drugiej ciąży stosowałam testy owu i mimo to zaszłam w drugim cyklu, nie pierwszym.
Najlepiej seks co 2 dni przez cały płodny okres.
Przy drugiej ciąży stosowałam testy owu i mimo to zaszłam w drugim cyklu, nie pierwszym.
Najlepiej seks co 2 dni przez cały płodny okres.
reklama
Madziulkaaa
Dokładnie troszkę wyluzuj a będzie dobrze. Gdzieś kiedyś przeczytałam, że prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w najbardziej płodnym dniu cyklu wynosi ok 30%. Działajcie na spokojne a efekty napewno będą
Jak się robi ten test ? Też z moczu? Stosowałam inne .Kochane dzisiaj w koncu mam owulacje x powiedzcie mi czy zdążyło się którejś tak że kochala się w dzień owulacji i nie wyszło? Nie zaszła w ciążę? Zobacz załącznik 1141309