Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to fajny , kupię w nast cyklu takiTak, tak jak test ciążowy, jest 10 pasków i wkłada się go do cyfrowego i wykazuje kuleczko czyli negatywny a buzka to pozytywny
Oczywiście że można nie zajść w ciążę. Możesz się kochać co dziennie w dni płodne i nie zajdziesz w ciążę. To nie jest takie łatwe jak się wszystkim wydaje.Więc co nawet kochając się co drugi dzień można nie zajść w ciążę?
Można [emoji2368]Więc co nawet kochając się co drugi dzień można nie zajść w ciążę?
Nie zawsze.. Chybił trafił [emoji2356]No w naszym przypadku za pierwszym razem nam się udało tylko niestety była to ciaza pozamaciczna... Więc myślałam, że po prostu zawsze można zajść w ciążę tylko trzeba odliczać dni płodne...
Gdyby tak było to ile ja bym w ciąży byla[emoji23]No w naszym przypadku za pierwszym razem nam się udało tylko niestety była to ciaza pozamaciczna... Więc myślałam, że po prostu zawsze można zajść w ciążę tylko trzeba odliczać dni płodne...