reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test pozytywny przed @

karolina21325

Zaciekawiona BB
Witam! W grudniu miałam łyżeczkowanie ponieważ ciąża przestała się rozwijać. W styczniu zaczęliśmy się starać ponownie ale się nie udało. Mam mieć @ 5 marca, robiłam test w środę wieczorem i wyszedł pozytywny. Id dziś zaczęłam brać duphaston został mi jeszcze z poprzedniej ciąży. Czy to jest faktycznie ciąża czy jeszcze wszystko się może zdarzyć? Czy mam brać ten lek?

Ostatnia edycja:
reklama
reklama
Chodzę prywatnie ale z NFZ chce robić badania wszystkie bo to wszystko mi się należy i po poronieniu ma dużo więcej. Idę w przyszłym tygodniu prywatnie nie wiem czy coś zobaczę

Myślisz że jak pójdę w przyszłym tygodniu we wtorek to jux będę coś wiedzieć więcej? Będę mogła go już zobaczyć?
Myślę że tak mi lekarka z bety wyliczała z przyrostu kiedy powinno być widać a u mojej koleżanki serduszko biło w 6+4 znowu u drugiej dopiero w 8 tyg było słychać serduszko

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Chodzę prywatnie ale z NFZ chce robić badania wszystkie bo to wszystko mi się należy i po poronieniu ma dużo więcej. Idę w przyszłym tygodniu prywatnie nie wiem czy coś zobaczę
Ja zauważyłam że jak idę prywatnie to jest lepszy sprzęt lepiej widać a u mnie tyle trzeba czekać na wizytę NFZ że chodzę tylko prywatnie

Witam! Byłam wczoraj u lekarza. Jestem w 6tyg jest to możliwe że jest już wszystko widać na usg i dostałam już kartę ciąży ?

Załączniki

• 8ec06da5a2fd0810d64cac3673dca1e9.jpg
    8ec06da5a2fd0810d64cac3673dca1e9.jpg
    148 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Za to tydzień wcześniej było tak iii tu szczerze mówiąc nic nie widzę :D. Ale widziałam na USG jak biło serce, jedna z tych białych kropek w środku.
(To była moja dodatkowa wizyta, bo miałam plamienie)
aaf073e9cfa8ac0603af6480ccd31e46.jpg

Do góry