Witam jestem tu nowa i nie bardzo wiedziałam gdzie zacząć temat. Otóż dziś rano robiłam test ciążowy na początku nic nie wyszło, odlozylam test nie wiem ile czasu minęło ale jak spojrzalam po godzinie były dwie kreski ! I zgłupialam czy to możliwe jestem w ciąży ?( dodaje zdjęcia )
reklama
Rozwiązanie
Jesli ty uwazasz ze jestem bezczelna to chyba nie ma juz tu o czym gadac. Najlepiej oczekiwac pomocy, dostac ją a potem nawet nie podziekowac i obrazac się bo ktoś ma cos wiecej do powiedzenia [emoji57]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
Ja ci zycze powodzenia, pozytywnej bety i spokojnej ciąży [emoji6]
reklama
No jak mus to mus wiadomo, ale Belka mowi, ze u nich jest okej.U nas niestety ale odpuszczanie nic nie pomoze, juz mielismy kilka takich cykli i nic, teraz jak nie wyjdzie to tylko lekarz i badania [emoji57]
d_dream
Fanka BB :)
Ja tez po pewnym czasie odpuściłam.
A test zrobiłam nieswiadomie, byłam przed om. Pokazały się 2 kreski co prawda po kilku minutach i jedna była blada, ale odrazu po tym Teście zrobiłam drugi i pojawiła się odrazu. Zanim poszłam do gina zrobiłam ich 7
A test zrobiłam nieswiadomie, byłam przed om. Pokazały się 2 kreski co prawda po kilku minutach i jedna była blada, ale odrazu po tym Teście zrobiłam drugi i pojawiła się odrazu. Zanim poszłam do gina zrobiłam ich 7
Kaamilaaa
Fanka BB :)
No jak jest ok to inna sprawa [emoji6] my juz rok sie staramy, ja mam juz synka ale z poprzedniego zwiazku, u nas juz byly cykle gdzie sie spinalismy, gdzie byl luz, gdzie trafiane bylo w owu i przed i nic nie wyszło [emoji57] teraz ten cykl i jeszcze jeden jak nie wyjdzie, akurat wrocimy do siebie to bierzemy sie za badania i leczenie[emoji57]No jak mus to mus wiadomo, ale Belka mowi, ze u nich jest okej.
Masz racje musze tak zrobic Roksi98 ale test niby negatywny temperatura od jakies 1.5-2 tygodnie powyzej 37 stopni w pochwie a rano jak sie przebudze to odruchy wymiotne sam sok zoladkowy od jakies 1.5 tygodnia rowniez obrzmiale ale nie bolace piersi a od jakis 2- 2.5 tygodnia co jakis czas bol podbrzusza co nigdy mi sie nie zdarzalo przed @!!?? Troche dziwne nie??? A wczesniej usg bylo w sierpniu i nie mam torbieli ani nic zeby mnie bolalo podbrzusz ?!! A moze za wczesnie zrobilam ten test ? Nie wiem poczekm czy przyjdzie @ znajoma dopiero z 4 testu jej wyszlo jak byla ponoc 4.5 tygodnia w ciazy dopiero ale zobaczymy
Ostatnia edycja:
Ja powinnam dostac 24 @ nie dostalam jezeli bym byla to bylby moj drugi tydzien dopiero wiec testy plytlowe nie wykryja dopiero okolo 4-5 tydzien prawda?? Wiec moze za wczeanie rzeczywiscie zrobiłam testy jak sadzisz Roksi98?? Tylko ten sluz wczorajszy strasznie duzo i przezroczysto troszke biały i rozciagliwy??? Mhyyyy ciekawe???
Ostatnia edycja:
Mi test ciazowy wykryl jak bylam 4tc wczesniej nawet nie wiedzialam, ze jestem w ciazy, moze byly jakies objawy, ale nie przykladalam do nich uwagi. O tym sluzie juz Ci mowilam, ze ja w ciazy tez mam taki sluz. To normalne, gdyz szyjka musi byc nawilzana i musi miec naturalna bariere ochronna przed bakteriami.
Tak to wiem ze podczas ciazy jest sluz ale czy tez przezroczysty i rozciagliwy lekkoale naprawde lekko taki bialy? Czy właśnie taki masz ten sluz??? W pierwszej ciazy nie zwracalam na to uwagi gdyz wszystko bylo oki a coreczka rozwijala sie zdrowo!! Ja juz nic nie wiem napewno nie dostalam @ w terminie a termin byl 24 wiec ostatecznie zobacze czy 27 dc dostane to bedzie chyba niedziela przypadala??
reklama