Część! 08.04 wzięłam zastrzyk ovitrelle w 10 dni po zastrzyku zrobiłam test i wyszła słaba 2 kreska i dzisiaj również zrobiłam rano test i też wyszła 2 kreska choć już mniej widoczna. Dodam, że nie mam żadnych objawów na ciążę. Czy jest szansa żeby się udało? Czy to pozostałości po zastrzyku? Może któraś byla w podobnej sytuacji ? Dodam, że w tamtym cyklu 10 dni po zastrzyku już nie było po nim śladu.
reklama
Z
zaz208622
Gość
Mi ovitrelle utrzymywało się ponad 12 dni, a testy wyłapywały cienie nawet przy becie poniżej 2,8
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Hej jestem w podobnej sytuacji i idę jutro z rana na betę, załączam testy u góry 10 dni po ovitrelle na dole 11 dzień i jest wyraźniejszy pojawila się od razu krecha a powinien być mniej, trzymam kciuki jutro się odezwę jak przyjdzie wynik bety
Załączniki
Ostatnia edycja:
Madame JS
Trzymam za Ciebie kciuki bardzo, bardzo! :-)Hej jestem w podobnej sytuacji i idę jutro z rana na betę, załączam testy u góry 10 dni po ovitrelle na dole 11 dzień i jest wyraźniejszy pojawila się od razu krecha a powinien być mniej, trzymam kciuki jutro się odezwę jak przyjdzie wynik bety
Serduszkowelove
Dziękuję kochana ! Jutro dam znać jeszcze na naszej grupce , pozdrawiam buziaczkiTrzymam za Ciebie kciuki bardzo, bardzo! :-)
jasani
Ale to dzisiaj mija dopiero 10 dni od zastrzyku,więc obstawiam,że jeszcze utrzymuje się w organizmie.Część! 08.04 wzięłam zastrzyk ovitrelle w 10 dni po zastrzyku zrobiłam test i wyszła słaba 2 kreska i dzisiaj również zrobiłam rano test i też wyszła 2 kreska choć już mniej widoczna. Dodam, że nie mam żadnych objawów na ciążę. Czy jest szansa żeby się udało? Czy to pozostałości po zastrzyku? Może któraś byla w podobnej sytuacji ? Dodam, że w tamtym cyklu 10 dni po zastrzyku już nie było po nim śladu.
Mi się utrzymywał 10 dni i z dnia na dzień kreska była coraz jaśniejsza, aż zanikła.Część! 08.04 wzięłam zastrzyk ovitrelle w 10 dni po zastrzyku zrobiłam test i wyszła słaba 2 kreska i dzisiaj również zrobiłam rano test i też wyszła 2 kreska choć już mniej widoczna. Dodam, że nie mam żadnych objawów na ciążę. Czy jest szansa żeby się udało? Czy to pozostałości po zastrzyku? Może któraś byla w podobnej sytuacji ? Dodam, że w tamtym cyklu 10 dni po zastrzyku już nie było po nim śladu.
reklama
Limonkaaa88
Ja raz po 10,11,12 dniach miałam z dnia na dzień coraz słabsze kreski w 13 dniu juz było negatywne. Kolejnym razem robiłam w 14 dniu i to już były wiarygodne 2 kreski. U mnie jednak ovitrelle się dosyć długo utrzymywał.