Tu możesz zobaczyć moje dwa testy. Jeden 27.12 drugi 29.12 . Szczerze mówiąc sama do końca nie wiem kiedy dokładnie jest ta owulacja ponieważ kontroluje to drugi miesiąc dopiero testami i to różnymiTo test z teraz wieczorem. Wiec pik był albo wczoraj, albo przedwczoraj. Jak wczoraj to słabo bo się nie staraliśmy, tylko dziś o 13..
reklama
Moim zdaniem 27 to na pewno owulacja, ale widać że 29. 12 dalej się utrzymywało lh.Tu możesz zobaczyć moje dwa testy. Jeden 27.12 drugi 29.12 . Szczerze mówiąc sama do końca nie wiem kiedy dokładnie jest ta owulacja ponieważ kontroluje to drugi miesiąc dopiero testami i to różnymi
Ciężko ogarnąć te testy... Ja jutro zapisze się na monitoring..
Jedno co zauważyłam zw 27.12Tu możesz zobaczyć moje dwa testy. Jeden 27.12 drugi 29.12 . Szczerze mówiąc sama do końca nie wiem kiedy dokładnie jest ta owulacja ponieważ kontroluje to drugi miesiąc dopiero testami i to różnymi
Moim zdaniem 27 to na pewno owulacja, ale widać że 29. 12 dalej się utrzymywało lh.
Ciężko ogarnąć te testy... Ja jutro zapisze się na próbowaliśmy i 27 i 29 . Na test za wcześniej. Temp wieczorna 37,5 lecz temp liczy się pewnie tylko z rana
Wpisałam przez przypadek swoją odp w Twój wpisMoim zdaniem 27 to na pewno owulacja, ale widać że 29. 12 dalej się utrzymywało lh.
Ciężko ogarnąć te testy... Ja jutro zapisze się na monitoring..
A więc jeszcze raz staraliśmy się w te dwa dni więc różnie to bywa . Dziś 7 dzień od tej niby owulacji . Na test za szybko chociaż kupiłam tyle żeby robić każdego dnia więc od jutra będę próbowała. Temp dziś wieczorem 37,5 lecz wieczorna raczej się nie liczy. Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia jaka temp powinna być w jakim dniu cyklu
Obyś zobaczyła dwie kreski... Trzymam kciuki.Wpisałam przez przypadek swoją odp w Twój wpis
A więc jeszcze raz staraliśmy się w te dwa dni więc różnie to bywa . Dziś 7 dzień od tej niby owulacji . Na test za szybko chociaż kupiłam tyle żeby robić każdego dnia więc od jutra będę próbowała. Temp dziś wieczorem 37,5 lecz wieczorna raczej się nie liczy. Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia jaka temp powinna być w jakim dniu cyklu
Ja mam nadzieję że też zobaczę. A jeśli nie to monitoring i próbujemy dalej. Na razie staram się o tym nie myśleć. Czekam do @ która nadejdzie ok 16-17 stycznia.
MoniB1988
Fanka BB :)
Serio nigdy wcześniej ich nie odczuwałaś? Czy nie zwracałaś uwagi? Ja czasami do samego okresu odczuwam kucia jajników. Musisz spokojnie czekać do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy zrobić test. Trzymam kciukiDziewczyny dzisiaj boli mnie lewy jajnik, i to dość mocno... Co to może znaczyć, przecież uwulacje już niby miałam..
Zawsze mnie bolał do owulacji, nigdy po. Teraz za znam wariować ze może mam dopiero owulacje... Ehh, pozostaje czekać do @Serio nigdy wcześniej ich nie odczuwałaś? Czy nie zwracałaś uwagi? Ja czasami do samego okresu odczuwam kucia jajników. Musisz spokojnie czekać do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy zrobić test. Trzymam kciuki
MoniB1988
Fanka BB :)
Bez paniki wiem, ze ciężko. Nie każdy ból jajnika oznacza owulacje.Zawsze mnie bolał do owulacji, nigdy po. Teraz za znam wariować ze może mam dopiero owulacje... Ehh, pozostaje czekać do @
reklama
Kurcze, a mi się wydaje że mam owulację dopiero teraz, mam ogromny śluz płodny i szyjkę otwarta... Może dzisiaj się postarać też?Bez paniki wiem, ze ciężko. Nie każdy ból jajnika oznacza owulacje.