Dziękuję ślicznie ❤ Tobie również życzę tego samego . Wiem że dziś 8 dzień od owulacji Ale zrobiłam test tak z ciekawości i co ? I nic. Okres ma być 13.12 zobaczymy . Piersi bolą mnie od samej owulacji i bez przerwy coraz bardziej do dzisiaj . Zawsze bolą mnie piersi lecz nie pamiętam czy już od samej owulacji czy może troszkę później. Jak nie uda się to też idę na monitoring . Jutro mam wizytę na 18 w celu rozmowy po badaniu jajowodow . Mam nadzieję że dostanę chociaż jakieś leki wspomagająceObyś zobaczyła dwie kreski... Trzymam kciuki.
Ja mam nadzieję że też zobaczę. A jeśli nie to monitoring i próbujemy dalej. Na razie staram się o tym nie myśleć. Czekam do @ która nadejdzie ok 16-17 stycznia.
reklama
MoniB1988
Fanka BB :)
Testy robi się do pierwszego „piku” później to już chyba tylko z czystej ciekawości. Może być tak, ze pik będzie się utrzymywał, albo spadnie nie ma to znaczeniaMoim zdaniem 27 to na pewno owulacja, ale widać że 29. 12 dalej się utrzymywało lh.
Ciężko ogarnąć te testy... Ja jutro zapisze się na monitoring..
No właśnie.Testy robi się do pierwszego „piku” później to już chyba tylko z czystej ciekawości. Może być tak, ze pik będzie się utrzymywał, albo spadnie nie ma to znaczenia
Kurcze dzwoniłam do trzech polecanych ginekologów do których mam blisko i każdy nie ma już terminu na styczeń więc monitoring w nowym cyklu mi odpadnie. Mój lekarz jest chory więc też słabo.
Może w badaniu progesteronu wyjdzie czy doszło do owulacji w tym cyklu?
A robiłaś test też 15 ? Ja miałam takie testy wcześniej A w dniu owulacji ta druga kreska delikatnie mocniejsza niż pierwsza.Teraz myślę że wszystko jest bardziej widoczne. Wydaje mi się że 14 dc był pik. A Wam?
Tak robiłam jest na zdj.A robiłaś test też 15 ? Ja miałam takie testy wcześniej A w dniu owulacji ta druga kreska delikatnie mocniejsza niż pierwsza.
Staraliśmy się w 14 dniu cyklu, i w 16...Ja bym obstawiała, ze 15
reklama
MoniB1988
Fanka BB :)
I dobrze. Pik informuje o tym, ze owulacja się rozpocznie. Plemniki mogą czekać na jajeczko wystarczająco długo wbrew pozorom. Teraz zostaje Ci już tylko czekaćStaraliśmy się w 14 dniu cyklu, i w 16...