Hej dziewczyny. Mam pytanie
od 14dc moja przyjaciolka robi testy owulacyjne, do wczoraj clearblue i innej firmy byly negatywne. Dzis clearblue pokazal usmiechnieta buzke, zdjecie w zalaczniku natomiast ten innej firmy- no wlasnie nie wie czy to jest pozytywny,zdjecie rowniez w zalaczniku
napiszcie mi prosze kiedy moze spodziewac sie owulacji? Ile przed owulacja powinna zaczac starania?
I drugie pytanie, gdzies na forum wyczytalysmy,ze przed dniami plodnymi na tym clearblue powinna pojawic sie migajaca buzka,czy tak jest zawsze? Dotychczas wychodzilo puste kolo i dzis sama buzka,czy ma szanse na zajscie w ciaze,jesli zaczenie starania od dzis? Do kiedy powinna robic testy? Czy po pozytywnym powinna przestac? Bardzo chcialaby malenstwo, a juz dosc dlugo sie staraja
dotychczas nie uzywala testow,jest to pierwszy cykl- poniewaz ma strasznie nieregularne miesiaczki i zdecydowala sie wspomoc. Temperatura dzis rowniez podskoczyla jej do 37.19- czy to juz owulacja? Czy ona dopiero nastapi po pozytywnym tescie? Sluz rowniez dzis zauwazyla przezroczysty.
Test tej drugiej firmy chce powtorzyc kolo godziny 23 jeszcze.
Dodam jeszcze,ze te testy clearblue od 14dc maja dwie kreseczki. Raz mocniejsze raz bledsze, ale nigdy nie wyszla jedna
8 lipca miala silny bol jajnika, a 12.13 i 14 lipca plamienie- bardzo skape,gdyby nie papier to nawet by o tym nie wiedziala
Bedziemy wdzieczne za kazda odpowiedz.