reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test owulacyjny Clearblue

Ja w 16 dc miałam puste a od 17 migała mi...
IMG_20200710_200726.jpeg

reklama
Więc dziwne to dla mnie było

No nic i tak zostało mi 3 dni do okresu okaże się czy wyszło czy nie

Chyba negatywne a pokazywało mrugajaca buzke. No ale zbliżenia były bardzo częste, boję się że nie wyjdzie :(
IMG_20200710_200732.jpeg
IMG_20200710_200729.jpeg

Chyba negatywne a pokazywało mrugajaca buzke. No ale zbliżenia były bardzo częste, boję się że nie wyjdzie :( Zobacz załącznik 1146733Zobacz załącznik 1146734
Dzień dobry kochana,
U mnie dziś tak samo wyglada jak u Ciebie na zdjęciach i wychodzi negatywne, owulacja minęła. Te wcześniejsze zdjęcie , dwa testy od góry były pozytywne i to był 10 i 11 dc. (Wczoraj i przedwczoraj) Jak długie masz cykle ?

Hej, hej. 29 dni, 2 dni do okresu dzisiaj robiłam z rana test i negatywny :/ wiem, że robi się w dzień miesiączki ale nie mogłam wytrzymać. Kłucia mam ale ani mnie piersi nie bolą, ani nic, zawsze na okres wychodziły mi krosty byłam nerwowa a teraz nic... Ale kurde tak sobie myślę, że 2 dni do okresu to powinnam już mieć pozytywny :-(... No nic zostało mi czekanie do poniedziałku [emoji849]
Dzień dobry kochana,
U mnie dziś tak samo wyglada jak u Ciebie na zdjęciach i wychodzi negatywne, owulacja minęła. Te wcześniejsze zdjęcie , dwa testy od góry były pozytywne i to był 10 i 11 dc. (Wczoraj i przedwczoraj) Jak długie masz cykle ?

Hej, hej. 29 dni, 2 dni do okresu dzisiaj robiłam z rana test i negatywny :/ wiem, że robi się w dzień miesiączki ale nie mogłam wytrzymać. Kłucia mam ale ani mnie piersi nie bolą, ani nic, zawsze na okres wychodziły mi krosty byłam nerwowa a teraz nic... Ale kurde tak sobie myślę, że 2 dni do okresu to powinnam już mieć pozytywny :-(... No nic zostało mi czekanie do poniedziałku [emoji849]
Ja 28 dni i wiem że zle wyliczałam dzień owulacji 🙄
Trzymam kciuki. 😘Ja co miesiąc mam objawy ciazy a potem wielki płacz i dramat ale u mnie to chyba z głowa problem ;) . W tym miesiącu nie bede robić żadnych testów (zobaczymy czy wytrwam ;))
Masz już dzieci ? Czy staracie sie o pierwsze ?

Ja też tak mówię ze na luzie wszystko a i tak sprawdzam te testy. Nie mam dzieci . W lutym poroniłam miałam ciąże pozamaciczna i po 5 miesiącach staramy się znowu, musiałam troszkę dojść do siebie, bo bardzo to przeżyłam, test robiłam w dniu spodziewanej miesiączki i to wieczorem i wyszedł pozytywny(§wyszło nam w pierwszym cyklu) bardzo się ucieszylismy, ale niestety nie cieszyliśmy się długo do 6 tyg... No zobaczymy czy wyjdzie... Jak nie to staramy się znowu aż do skutku, a u Ciebie jak
Ja 28 dni i wiem że zle wyliczałam dzień owulacji [emoji849]
Trzymam kciuki. [emoji8]Ja co miesiąc mam objawy ciazy a potem wielki płacz i dramat ale u mnie to chyba z głowa problem ;) . W tym miesiącu nie bede robić żadnych testów (zobaczymy czy wytrwam ;))
Masz już dzieci ? Czy staracie sie o pierwsze ?

Ja miałam jakieś wadliwe te testy
. Ogólnie od 9 cyklu robiłam testami same paski, później od 16 miałam cyfrowe i 16 miałam puste kuleczko a później przez 9 dni mi migała buzka i nawet nie wiem kiedy miałam owulacje :(

reklama
Ja miałam jakieś wadliwe te testy
. Ogólnie od 9 cyklu robiłam testami same paski, później od 16 miałam cyfrowe i 16 miałam puste kuleczko a później przez 9 dni mi migała buzka i nawet nie wiem kiedy miałam owulacje :(
Ja w tym miesiącu zrobiłam test od razu jak zauwazylam śluz, ( jakos mniej wiecej dwa dni po okresie ) rano jeszcze wyszedł negatywny wiec zrobiłam kolo 16 po pracy kolejny i był już pozytywny i kolejny dzień tez, po dwóch dniach już puste kółko .
Tak ja mam już córeczkę , łobuziare, 4 latka w październiku będzie mieć. Pierwsza ciąża była nieplanowana. Na druga dopiero teraz sie zdecydowałam bo miałam bardzo ciezki porod i psychicznie nie mogłam sie zdecydować ;)

Do góry