reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test negatywny w dniu miesiączki

Ja też bardzo sceptycznie aczkolwiek uzależniam się od testów ! 🤣
No jest coś w tym…im dłużej kilka miesięcy nie wychodzą pozytywny tym serio idzie dostać jobla. Ja już chyba się przyzwyczaiłam tak bardzo do tych cieni i białych testów ŻE jak wyjdzie pozytywny to nie uwierzę 😂

reklama
No jest coś w tym…im dłużej kilka miesięcy nie wychodzą pozytywny tym serio idzie dostać jobla. Ja już chyba się przyzwyczaiłam tak bardzo do tych cieni i białych testów ŻE jak wyjdzie pozytywny to nie uwierzę 😂
Wole juz widzieć biel Vizira niż jakieś cienie fałszywe :/ nie zrozumiem tych testów nigdy 🤷‍♀️

Absolutnie ! A Ty to mnie dziś powaliłaś tymi fałszywi pozytywami….
Mnie same zwaliły, a jak narzeczonemu pokazałam wynik bety to do labo chciał dzwonić ze na pewno coś pomylili 🤷‍♀️
Tym bardziej, ze nigdy nic mi na testach nie wyszło nawet po czasie jak np wywalilam po 30 min czy godzinie do kosza, czysta biel. A tu różowe kreski a jednak fałsz 🤷‍♀️🤷‍♀️ Dopóki nie zobaczę na teście konkretnych dwóch kresek i potwierdzeniu w becie to już nie uwierzę

Mnie same zwaliły, a jak narzeczonemu pokazałam wynik bety to do labo chciał dzwonić ze na pewno coś pomylili 🤷‍♀️
Tym bardziej, ze nigdy nic mi na testach nie wyszło nawet po czasie jak np wywalilam po 30 min czy godzinie do kosza, czysta biel. A tu różowe kreski a jednak fałsz 🤷‍♀️🤷‍♀️ Dopóki nie zobaczę na teście konkretnych dwóch kresek i potwierdzeniu w becie to już nie uwierzę
No ja się nie dziwie, mojemu pokazałam to też się zdziwi że jakim prawem… szok. A w tym cyklu się staracie? Bo mogłam zgubić wątek

No ja się nie dziwie, mojemu pokazałam to też się zdziwi że jakim prawem… szok. A w tym cyklu się staracie? Bo mogłam zgubić wątek
To będzie nasz 3 cykl. Byłam wczoraj u ginka i powiedziała, ze jest jakaś mała pozostałość na lewym jajniku chyba po torbielu i ze moglbyc teraz cykl bezowulacyjny, ale mam się nie denerwować bo wszystko jest okej. Zaczęłam brać inofem i próbujemy w tym cyklu co 2 dzień po prostu ;) ale już bez testów itd, to sobie w tym miesiącu odpuszczam

To będzie nasz 3 cykl. Byłam wczoraj u ginka i powiedziała, ze jest jakaś mała pozostałość na lewym jajniku chyba po torbielu i ze moglbyc teraz cykl bezowulacyjny, ale mam się nie denerwować bo wszystko jest okej. Zaczęłam brać inofem i próbujemy w tym cyklu co 2 dzień po prostu ;) ale już bez testów itd, to sobie w tym miesiącu odpuszczam

No jasne trzeba czasami po
Lekku. Ja tez robiłam przerwy jak za bardzo się wkręciłam to wiedziałam że trZeba zrobić przerwie. No u mnie ten cykl raczej stracony, test rano negatyw nie będę się już w to bawić. Następnym razem 🤷‍♀️

Ej laski dzisiaj miałam wizytę u endokrynolog i mówiła mi że nie zachodzę w ciąże bo mam za duże tsh 🙊 i zwiększyła dawkę leków i jak zbije do 1,5 to można już działać ❤️

reklama
@Puchatymis wiesz u mnie też bez kreski i bez okresu 😅 cieszę się że znalazłaś przyczynę teraz już z górki i do przodu ! U mnie to pierwszy cykl starań po poronieniu co było we wrześniu więc na spokojnie wszystko 😇

Do góry