reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test negatywny w dniu miesiączki

Załączniki

• EC547D68-7D5E-4A62-81C9-C81C188D7B4C.jpeg
    EC547D68-7D5E-4A62-81C9-C81C188D7B4C.jpeg
    798,7 KB · Wyświetleń: 181
reklama
Tez sobie zrobiłam 10 😂 No ale jak widać 🙄
Ja po moich testach ( z braku ciąży) dość wyraźnych jestem teraz tak sceptycznie nastawiona do testów, ze już tylko beta mnie upewni. Tak wyglądały :
oczywiście o czasie a ciąży nie było

Załączniki

• AC7E22F1-6E57-4825-BE45-40CBDB68DE73.jpeg
    AC7E22F1-6E57-4825-BE45-40CBDB68DE73.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 185
  • AB5A699E-1BD3-4863-BC0D-05967FA74D5F.jpeg
    AB5A699E-1BD3-4863-BC0D-05967FA74D5F.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 190
Cooooo i robiłaś bete i była ujemna ??
Tak, beta była 2 dni później robiona ( test od góry z piątku i soboty ) beta robiona w poniedziałek i była 0,1 wiec na pewno nawet nie biochem bo bie spadłaby aż tak szybko. Testy z rossmana facelle, wiec ja ich totalnie nie polecam, No ale płytkowy aptekowy z DOZ i proszę 🤷‍♀️ Aż takiego pecha miałam. Jak zobaczyłam ujemna betę to byłam w ciężkim szoku

Ciężko stwierdzić coś przebija... Trzeba być dobrej myśli może jutro zciemnieje?:) Ja robiłam test Pinky strumieniowy dziewczyny na forum piszą że nie pokazuje kreseczek testowych mi nigdy jeszcze nie pokazał :)

Tak, beta była 2 dni później robiona ( test od góry z piątku i soboty ) beta robiona w poniedziałek i była 0,1 wiec na pewno nawet nie biochem bo bie spadłaby aż tak szybko. Testy z rossmana facelle, wiec ja ich totalnie nie polecam, No ale płytkowy aptekowy z DOZ i proszę 🤷‍♀️ Aż takiego pecha miałam. Jak zobaczyłam ujemna betę to byłam w ciężkim szoku
Oj znam toooo. Ostatnio mój test z beta tego samego dnia 2.0< I tez dostalam plackiem w twarz. Byłam tak pewna że test się nie mylił. A ten faccele to już nie mówię haha ale ten to był jakiś z apteki …

Załączniki

• B39BBFC3-D1C6-4A9D-8375-AEE0934DC9ED.jpeg
    B39BBFC3-D1C6-4A9D-8375-AEE0934DC9ED.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 149
reklama
Oj znam toooo. Ostatnio mój test z beta tego samego dnia 2.0< I tez dostalam plackiem w twarz. Byłam tak pewna że test się nie mylił. A ten faccele to już nie mówię haha ale ten to był jakiś z apteki …
No dlatego teraz już się nie łudzę tylko lecę ba betę i tyle. Bo człowiek sam sobie krzywdę robi niestety :/

Do góry