reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Ja tam widzę 2 kreski, więc raczej ciąża.
Czemu miałby wykluczać?
Czemu miałby wykluczać?
Bo staramy się już jakiś czas. Wszystkie poprzednie testy nie pokazywały nawet takiej kreski. Patrze i raz widzę jakby z kolorem, a raz taka jakby przezroczysta i już sama nie wiem.Ja tam widzę 2 kreski, więc raczej ciąża.
Czemu miałby wykluczać?
To znaczy ? Nie rozumiem miałaś okres i zrobiłaś test ? Co znaczy 11 dni młodsza ?Mi 4 dni po okresie wyszła taka. Okazało się, ze ciąża jest 11 dni młodsza.
Ja powinnam okres dostać 4 dni temu. Test wykonałam dzisiaj. Nic póki co nie dostawałam, oraz nie czuje aby się zbliżał okres.To znaczy ? Nie rozumiem miałaś okres i zrobiłaś test ? Co znaczy 11 dni młodsza ?
graż_ka
Sorka - 4 dni po terminie okresu wyszła mi taka kreska. Ciąża jest młodsza o 11 dni (co oznacza, ze na podstawie ostatniej miesiączki powinna być 11 dni starsza, ale jej wiek na podstawie usg jest inny)Ja powinnam okres dostać 4 dni temu. Test wykonałam dzisiaj. Nic póki co nie dostawałam, oraz nie czuje aby się zbliżał okres.
graż_ka
Wiec tez wydaje mi sie, ze jesteś w ciąży, a kreska noe jest intensywna, bo tak jak ja miałaś później owulacje.Ja powinnam okres dostać 4 dni temu. Test wykonałam dzisiaj. Nic póki co nie dostawałam, oraz nie czuje aby się zbliżał okres.
Rozumiem. Dziękuje. Ja powtórzę jeszcze test może jutro lub w sobotę i w poniedziałek udam się na badanie krwi. Może tym razem się udało.Sorka - 4 dni po terminie okresu wyszła mi taka kreska. Ciąża jest młodsza o 11 dni (co oznacza, ze na podstawie ostatniej miesiączki powinna być 11 dni starsza, ale jej wiek na podstawie usg jest inny)
reklama
Mystriousmc
Moim zdaniem trzeba powtórzyć, a najlepiej idź na bete z krwi jutro i da Ci odpowiedź jasną i pewna.. kreska jest ale nie wygląda na różowa, a na testowa bardziejWitajcie. Czy taki test wykazuje ciążę ? Jak go interpretować. Test wykonany 4 dni po planowanym okresie.