reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Możesz zrobić betę. Potwierdzałaś owulację u gina?Test o czułości 25 zrobiony dziś negatywny, termin miesiączki jutro. Czy mogę jeszcze się łudzić?
Ale ja bym po prostu poczekała kilka dni i zobaczyła czy okres się pojawi.
Tylko testami owulacyjnymi, monitoringu nie robiłam, ale znam długość swojej fazy lutealnej, miesiączki mam nieregularne ale okres zawsze 14 dni po pozytywnym testcie owu..męczące są te starania i strasznie dołujące.. chyba szukam nadziei że coś z tego może jeszcze być..Możesz zrobić betę. Potwierdzałaś owulację u gina?
Ale ja bym po prostu poczekała kilka dni i zobaczyła czy okres się pojawi.
Passtelova
25 i to jeszcze przed terminem. Jest szansa
Nie nigdy tego nie robiłam. Warto?A robiłaś progesteron w 21-23 dniu cyklu by potwierdzić owulacje?
Warto ja mimo że ginekolog potwierdził owulacje to zrobiłam .Nie nigdy tego nie robiłam. Warto?
Jeśli jesteś zmęczona staraniami to warto iść na monitoringi owulacji .
Ok dziękuję za poradeWarto ja mimo że ginekolog potwierdził owulacje to zrobiłam .
Jeśli jesteś zmęczona staraniami to warto iść na monitoringi owulacji .
Lady Loka
Test owulacyjny nie jest 100% wyznacznikiem tego, że owulacja była.Tylko testami owulacyjnymi, monitoringu nie robiłam, ale znam długość swojej fazy lutealnej, miesiączki mam nieregularne ale okres zawsze 14 dni po pozytywnym testcie owu..męczące są te starania i strasznie dołujące.. chyba szukam nadziei że coś z tego może jeszcze być..
reklama
denis210720
Aktywna w BB
Hey u mnie w dniu @ tez była biel i test czułośc 10 clearblue robiłam dopiero po tygodniu jak sie nie pojawiła @ zrobiłam 2 czułosc 25 wyszly 2 kreski