reklama
U
użytkowniczka_e
Gość
Cześć. Ogólnie ja kupiłam teraz dr max płytkowy 10mlu. A tak to wszystkie testy są takie same niczym się nie różnią tylko wartością. I jak w ciąży nie byłam to Bobo test strumieniowy zawsze wyszedł negatywnieHej, sorki, że podczepię się tutaj ale już któryś raz czytam, że pinki słabo się wybarwiają. Jakie zatem polecasz testy żeby były wiarygodne? Bo widzę, że większość i tak korzysta z pinków.
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Test do powtórki, dla mnie jest nieważny. Kreska testowa jest biała a nie różowahej jestem 10dpo, i wyszedł mi taki test, co uważacie ?
Test został powtórzony
Załączniki
Aleksandra893
Coś tam na pierwszym teście widać najlepsza chyba beta z krwi dla pewności jeśli masz możliwość jej zrobieniaHey nigdy nie byłam w ciaży, jutro lub pojutrze powinnam dostać miesiączke i taki wyszedł mi wynik testu, czy tylko ja widzę bladą kreske na 1szym teście?
Zobacz załącznik 1500833
Uff czyli nie tylko ja coś widzę, dziekuję za odpowiedź, powtórzę test rano, najszybciej mogłabym zrobić betę w czwartek.Coś tam na pierwszym teście widać najlepsza chyba beta z krwi dla pewności jeśli masz możliwość jej zrobienia
Aleksandra893
Póki okresu nie ma jest szansaUff czyli nie tylko ja coś widzę, dziekuję za odpowiedź, powtórzę test rano, najszybciej mogłabym zrobić betę w czwartek.
Ja miałam taki słaby cień cienia na tym płytkowymi PINKu a ciąża była (u mnie niestety poronienie zatrzymane) ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie było wszystko dobrze
Bardzo mi przykroPóki okresu nie ma jest szansa
Ja miałam taki słaby cień cienia na tym płytkowymi PINKu a ciąża była (u mnie niestety poronienie zatrzymane) ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie było wszystko dobrze
reklama
Aleksandra893
Niestety bliźniaki się nie rozdzieliły, ale zdarza się. Nie poddaje się i mam nadzieje, że ten cykl bedzieBardzo mi przykro