Nigdy nie mozna sie poddac! Trzymam kciukiNiestety bliźniaki się nie rozdzieliły, ale zdarza się. Nie poddaje się i mam nadzieje, że ten cykl bedzie
reklama
G
guest-1715015400
Gość
ja bym test powtórzyła dzień przed okresem albo w dzień okresu,ja miałam mieć na 22.02 okres robiłam 3 dni przed okresem test i kompletnie nic nawet jak latarką od telefony świeciłam to nic nie wiedziałam a dzień przed okresem w popołudnie wyszła ładna kreska także nic straconego jeszczeTest został powtórzony
Załączniki
G
guest-1715015400
Gość
myśle że coś się święci na tych testachHey nigdy nie byłam w ciaży, jutro lub pojutrze powinnam dostać miesiączke i taki wyszedł mi wynik testu, czy tylko ja widzę bladą kreske na 1szym teście?
Zobacz załącznik 1500833
Zrobiłam jeszcze zdjęcie w przybliżeniu byłabym bardzo szcześliwa jeżeli ten bladzioszek to naprawde drugs kreskamyśle że coś się święci na tych testach
Aleksandra893
Fanka BB :)
Coś tam widać chociaż taki jakiś moim zdaniem dziwnyZrobiłam jeszcze zdjęcie w przybliżeniu byłabym bardzo szcześliwa jeżeli ten bladzioszek to naprawde drugs kreska
Zobacz załącznik 1500853
Okej ostatnie zdjęcia bo wszyscy pomyślą że szalona jestem i wszedzie widze kreski jutro rant powtórze test dla pewnościCoś tam widać chociaż taki jakiś moim zdaniem dziwny
Aleksandra893
Fanka BB :)
Kochana, ja wierze! Testy po czasie odczytu już lecą do kosza bo mogą się wybarwiać przez różne czynniki a ten chyba to takich należy Powtórz test rano na świeżo i leć na betę jak tylko będziesz mogłaOkej ostatnie zdjęcia bo wszyscy pomyślą że szalona jestem i wszedzie widze kreski jutro rant powtórze test dla pewności
Zobacz załącznik 1500856Zobacz załącznik 1500858
Zrobiłam jeszcze zdjęcie w przybliżeniu byłabym bardzo szcześliwa jeżeli ten bladzioszek to naprawde drugs kreska
Zobacz załącznik 1500853
Cos tam przebija. Powtorz jutro z rana z porannego moczu
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Test został powtórzony
Dla mnie wszystkie Twoje testy są negatywne.
@martidam1 faktycznie widać cień, trzymam kciuki za betę!
reklama
Update z dzisiaj 11dpo.. jest cień ale wyraźnej kreski brak… co myślicie spróbować jeszcze jutro czy raczej czekać na okres jużDla mnie wszystkie Twoje testy są negatywne.
@martidam1 faktycznie widać cień, trzymam kciuki za betę!
Załączniki