Aewea
Fanka BB :)
to jest akurat horienTo facelle? Ja im nie ufam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jest akurat horienTo facelle? Ja im nie ufam
zdjęcie zrobiłam dosłownie 2 min po jego zrobieniuLeżał 1,5h?
Jutro rano sobie powtórzę test, ale byłam ciekawa, czy ktoś miał taka sama sytuacje i czy była to ciąża. Nie robię sobie nadziei, bo już i tak długo się staramy, ale zszokował mnie fakt takiego cienia, bo po wielu testach jakie zrobiłam, pierwszy raz mi się taki pokazał
nie wytrzymałam (akurat zachciało mi się do toalety) i zrobiłam drugi test i mam wrażenie ze ta kreska jest bardziej widocznaTrzymam kciuki żeby było jak u mnie
nie wytrzymałam (akurat zachciało mi się do toalety) i zrobiłam drugi test i mam wrażenie ze ta kreska jest bardziej widoczna
Wg mnie to widoczna kreska Powtórz rano i jedź na beta hcg jutro i po dwóch dniach kolejnych.nie wytrzymałam (akurat zachciało mi się do toalety) i zrobiłam drugi test i mam wrażenie ze ta kreska jest bardziej widoczna
to są testy z dzisiaj. Zdecydowanie coś tam widać. Idę dzisiaj na betęWg mnie to widoczna kreska Powtórz rano i jedź na beta hcg jutro i po dwóch dniach kolejnych.
Ładne kreski, daj znać jak betato są testy z dzisiaj. Zdecydowanie coś tam widać. Idę dzisiaj na betę