Z
zaz208622
Gość
byłaś na becie?Dziękuję. 17 maja mam wizytę u ginekologa mam nadzieję że potwierdzi ciążę, że nie usłyszę że nie jestem w niej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
byłaś na becie?Dziękuję. 17 maja mam wizytę u ginekologa mam nadzieję że potwierdzi ciążę, że nie usłyszę że nie jestem w niej
Nie bo jutro rano mam wizytę u ginekologabyłaś na becie?
sądząc po odcieniu kresek lekarz i tak nic nie zobaczy No i jak mówiłam tylko beta i przyrost na tym etapie może naprowadzić lekarza. Tak byś poszła już z wynikiem i wiadomo by było na czy stoisz. No ale zrobisz jak uważaszTak wyglądają moje wszystkie 3 testy
Oj nie potrzebnie przekładałaś wizytę. Lekarka teraz nic nie zobaczy. Ale trzymam kciukiNie bo jutro rano mam wizytę u ginekologa
Nie przekładałam tam ta również mam umówiona jedna mam jutro druga 17 majaOj nie potrzebnie przekładałaś wizytę. Lekarka teraz nic nie zobaczy. Ale trzymam kciuki
Zaniepokoiło mnie że dzisiaj po siusianiu na papierze miałam bardzo słabe plamienieNie przekładałam tam ta również mam umówiona jedna mam jutro druga 17 maja
generalnie cała historia Twojej ciąży nie jest typowa i naprawdę dobrze byłoby jednak się przebadać. Rozumiem, że nie chcesz ale nikt tu nic mądrzejszego Ci nie poradzi. Możesz albo zbadać bete i proga i po 48 godzinach zrobić przyrost i wiedzieć na czym stoisz, albo jak już tu koleżanka zalecała unikać forum i skupić się tylko na tym, że na pewno jest wszystko dobrze.Zaniepokoiło mnie że dzisiaj po siusianiu na papierze miałam bardzo słabe plamienie