reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Test ciazowy

reklama
Jak dla mnie słaba ta kreska a nawet może to być przebijająca testowa. Wiarygodniejsze po takim czasie jest wykonanie bethcg przy braku wyniku na teście jeśli cykle są regularne. Przy moich rozjechanych cyklach, gdzie średnia wynosiła 45 dni test po 2 tyg od prognozowanej @ wyszedł z wyraźnymi kreskami. Wcześniej żaden nie wychodzi pozytywny.

Dla mnie negatyw. Miałam wyraźniejsze kreski testowe i w ciąży nie byłam. A okres spóźnia się konkretnie. Ja bym się nie nastawiała na ciąże w tym wypadku. Lepiej umówić się do ginekologa na diagnozę. Jeśli nie miałaś w tym miesiącu stresów itp to mogą to być jakieś problemy hormonalne.

Cześć dziewczyny mam już jedną pociechę w domu i chcemy mieć druga spóźnia mi się okres już ponad 10 dni zrobiłam test i zastanawiam się czy któraś z was też widzi ta bardzo blada druga kreskę pomóżcie
Test wydaje się trochę zleżały albo zalany. Jeśli nie wiesz czy kreseczka była o czasie czy pojawił się później, test jest nie ważny i do powtórzenia

Do góry