reklama
P
Paula33.
Gość
Wizytę miałam wczoraj a hcg robiłam dzień przed w środę. Dzisiaj piątek i test cały czas negatywnyTa beta z Kiedy? Z dnia wizyty?
Mała.czarna
Fanka BB :)
Nie ma takiej opcji jesli ma zagniezdzony pecherzyk w macicy. Beta zaczyna rosnąć po zagniezdzaniu.To w takim razie beta już powinna wykazać ciąże, chyba, że owulacja się przesuneła
P
Paula33.
Gość
No właśnie też tak pomyślałam... Teraz chyba nic innego nie pozostaje jak czekać do poniedziałku i zrobić ponownie test w domu i potem w laboratoriumTo w takim razie beta już powinna wykazać ciąże, chyba, że owulacja się przesuneła
Mała.czarna
Fanka BB :)
Moim zdaniem to nie możliwe ze widziała pecherzyk ciazowy w macicy. Pecherzyk widac w macicy przy becie ok 1000. Powinnas zmienic lekarzaWizytę miałam wczoraj a hcg robiłam dzień przed w środę. Dzisiaj piątek i test cały czas negatywny
P
Paula33.
Gość
Tylko ze pani ginekolog nie umiała stwierdzić czy to pecherzyk ciążowy, powiedziała że to na pewno pecherzyk- nawet mam zdjęcie usg, ale to mógł być śluz- tak powiedziała pani ginekolog, dopiero jak znaczyła ciałko żółte w jajniku to powiedziała że jest nadzieja że mogło się udać, tylko moje pytanie brzmi kiedy w takim razie może wyjść pozytywny test...Nie ma takiej opcji jesli ma zagniezdzony pecherzyk w macicy. Beta zaczyna rosnąć po zagniezdzaniu.
P
Paula33.
Gość
Pani ginekolog powiedziała że jest pecherzyk ale nie powiedziała że to ciążowy bo tego nie mogła stwierdzić, powiedziała żeby się zbytnio nie nastawiać bo to może być np. resztka śluzu, że pewność będzie dopiero jak test będzie pozytywnyMoim zdaniem to nie możliwe ze widziała pecherzyk ciazowy w macicy. Pecherzyk widac w macicy przy becie ok 1000. Powinnas zmienic lekarza
P
Paula33.
Gość
W tym moja cała nadziejaTo w takim razie beta już powinna wykazać ciąże, chyba, że owulacja się przesuneła
reklama
P
Paula33.
Gość
Nikt jej nie potwierdził, pani ginekolog kazała mi w poniedziałek zrobić betę, to ja jestem zdziwiona czemu test wyszedł negatywny w dniu @ jak innym dziewczynom nawet 2 dni @ wychodzi pozytywny. Może rzeczywiście owulacja się przesuneła...Ehh który lekarz potwierdza ciąże na podstawie pozytywnego na podstawie obsikanego plastiku.. zmień lekarza.