Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widać Zrob kolejny z porannego moczu Najlepiej innej firmy bo te bobo testy lubią kłamać czasemCześć dziewczyny. Jestem 4dni przed @ dzisiaj zrobiłam bobo test. Jedna kreska wyszła wyraźna za to druga bardzo jasna. Czy wy widzicie tam jasna druga kreskę? Czy to możliwe żeby test był tak zwany wadliwy?
Powtorz z porannego moczuCześć dziewczyny. Jestem 4dni przed @ dzisiaj zrobiłam bobo test. Jedna kreska wyszła wyraźna za to druga bardzo jasna. Czy wy widzicie tam jasna druga kreskę? Czy to możliwe żeby test był tak zwany wadliwy?
Kochane co sadzicie o tym?? Maz mówi ze widzi a ja ze nie w co wierzyć? Jestem dwa dni przed okresem robiony byl z 3 moczu.. ;(
Jestem 11dpo ;( a jaki test polecisz.:Po pierwsze nic tu nie widać, po drugie testy facelle są do niczego, a po trzecie ile jesteś dni po owulacji?
Zrób po prostu bete